ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Γιατί ο Τσοβόλας ανέλαβε τον Παπαγγελόπουλο

«Παρακολουθώ όλο αυτό το διάστημα τις δικαστικές διεργασίες για τη Novartis, όπως δημοσιεύονται και στον Τύπο. Οταν μου ζήτησε ο κ. Παπαγγελόπουλος, με τον οποίο δεν είχα προηγουμένως καμία σχέση και επαφή, να αναλάβω την υπόθεση, το δέχτηκα με μεγάλη χαρά, διότι εγώ έζησα και την υπόθεση του ’89. Και διαπίστωσα ότι, δυστυχώς,..
η Δεξιά δεν ξεχνά τη Δεξιά…»
 Με τα παραπάνω λόγια ο Δημήτρης Τσοβόλας εξηγεί γιατί ανέλαβε την υπεράσπιση του Δ. Παπαγγελόπουλου στην υπόθεση της προκαταρκτικής για τη Novartis.
Σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών και τον Δημ. Κουκλουμπέρη, ο έμπειρος δικηγόρος και πρώην υπουργός αναφέρει  ότι η δίωξη κατά Παπαγγελόπουλου είναι πολιτική, αφού από τα στοιχεία της δικογραφίας δεν προκύπτει καμία, πέρα από τον νόμο, παρέμβασή του.
«Η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής είναι στο DNA της συντηρητικής παράταξης. Οταν διάβασα τη δικογραφία που στάλθηκε στη Βουλή, την οποία μου έφερε ο κ. Παπαγγελόπουλος, διαπίστωσα ότι δεν προκύπτει πουθενά, μα πουθενά, παρέμβαση σε συγκεκριμένους δικαστές. Ούτε αναφέρονται πουθενά, είτε στην πρόταση των 30 βουλευτών είτε στις καταθέσεις των εισαγγελέων. Αορίστως και γενικώς λένε ηθικός αυτουργός, χωρίς να αναφέρουν ποιος είναι ο φυσικός αυτουργός» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δ. Τσοβόλας.

- διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη Τσοβόλα στην ΕφΣυν και τον Δ. Κουκλουμπέρη ΕΔΩ