ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Σπάει τα ρεκόρ τηλεθέασης το Κόκκινο Ποτάμι...

...αφήνοντας πίσω του τα talent shows του ΣΚΑΪ και του ΑΝΤ1

Πρώτη στον πίνακα της τηλεθέασης για μία ακόμη Κυριακή η σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» τoυ Open που πλέον όλα τα ρεκόρ αφήνοντας πίσω τα talent shows των άλλων καναλιών
Συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό είχε μέσο όρο 34,9% και στο γενικό σύνολο 32,1%.
Η τηλεθέαση του «Ποταμιού» περιόρισε σημαντικά την..
αντίστοιχη του Voice στον ΣΚΑΪ, το οποίο σημείωσε πτώση σε σχέση με τις προηγούμενες επιδόσεις του και έφτασε στο 22,2% στο κοινό 18-54 και 24,4% στο γενικό σύνολο.
Το talent show Final 4 του ΑΝΤ1 δεν δείχνει ότι μπορεί να ανακάμψει - παρά τη βελτιωμένη εικόνα του δεύτερου επεισοδίου . Το Final 4 έφτασε μόλις το 11,7% στο δυναμικό κοινό και 10,8% στο σύνολο.
Σύμφωνα και με δελτίο Τύπου του Open:
Το Κόκκινο Ποτάμι, η νέα δραματική σειρά του OPEN σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη συγκινεί το τηλεοπτικό κοινό όλων των ηλικιών, κερδίζοντας συνεχώς μεγαλύτερο μερίδιο τηλεθέασης.
Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου η προβολή του νέου επεισοδίου της σειράς σημείωσε επιπλέον άνοδο από τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας, με μέσο όρο 34,9% στο δυναμικό κοινό (18-54 ετών), καταγράφοντας πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής της, με διαφορά 11,5 μονάδες από το δεύτερο κανάλι.
Το Κόκκινο Ποτάμι παρακολούθησαν κατά μέσο όρο περισσότεροι από 1.500.000 τηλεθεατές, ενώ κατά τη διάρκεια μετάδοσης της σειράς ο αριθμός των τηλεθεατών ξεπέρασε τους 1.800.000.
Το #KokkinoPotami ήταν νο1 trend στο ελληνικό twitter για μία ακόμα φορά, με πλήθος μηνυμάτων που υπογράμμιζαν την ιστορική διάσταση της σειράς, καθώς μέχρι σήμερα ο διωγμός των Ελλήνων του Πόντου δεν είχε παρουσιαστεί από την τηλεόραση ή τον κινηματογράφο.
Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο διπλό επεισόδιο της σειράς Το Κόκκινο Ποτάμι που προβλήθηκε στις 6 Οκτωβρίου την περασμένη εβδομάδα είχε 453.000 προβολές on demand μέσα από τις πλατφόρμες του OPEN TV.