ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Δημοσιογραφικά Βραβεία ΠΣAT

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα Δημοσιογραφικά Βραβεία του ΠΣΑΤ 2019.
Υπενθυμίζεται στους ενδιαφερόμενους , ότι μπορούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα για το έτος 2019 με θέματα που έχουν δημοσιευθεί, μεταδοθεί ή παρουσιασθεί από 11 Οκτωβρίου 2018 έως 18 Οκτωβρίου 2019, ημερομηνία κατά την οποία θα πρέπει να έχουν αποσταλεί στα γραφεία του Συνδέσμου οι υποψηφιότητες προς βράβευση.
Η συμμετοχή γίνεται με τους εξής όρους και.. προϋποθέσεις:
  • Ο κάθε συνάδελφος δεν μπορεί να υποβάλει προς κρίση θέμα που αφορά στον ίδιο (αυτοπρόταση). Η πρόταση θέματος απαιτεί την υπογραφή δύο(2) συναδέλφων. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι συνάδελφοι που προτείνουν θέμα όπως και αυτοί που τα υπογράφουν, να είναι ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ στον Σύνδεσμο.
  • Το προτεινόμενο κείμενο/θέμα, μπορεί να είναι Συνέντευξη, Άρθρο, Έρευνα, Σχόλιο, Περιγραφή αγωνιστικού γεγονότος, εκπομπή και οτιδήποτε έχει να κάνει με δημοσιογραφικό προϊόν σε γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο, το Διαδίκτυο, web T.V.. Αναλόγως των θεμάτων, που θα υποβληθούν διαμορφώνονται και οι κατηγορίες προς βράβευση.
  • Προκειμένου περί θέματος αναγομένου στο Ραδιόφωνο ή στην Τηλεόραση, Sites, Περιοδικά και Εφημερίδες, το προτεινόμενο κείμενο/θέμα, πρέπει να είναι αυθεντικό, δηλαδή χωρίς εκ των υστέρων διορθώσεις.
  • Όταν η υποψηφιότητα αφορά ομαδική δουλειά, θα πρέπει να αναφέρονται ονομαστικά οι συντελεστές της.
  • Το προτεινόμενο κείμενο/θέμα, πρέπει να είναι αυθεντικό, δηλαδή χωρίς εκ των υστέρων διορθώσεις.
  • Όσον αφορά στο Φωτογραφικό Ρεπορτάζ, μπορούν να αποσταλούν μέχρι τρία (3) φωτογραφικά στιγμιότυπα για κάθε φωτορεπόρτερ.
  • Η Επιτροπή δύναται να επιλέξει για βράβευση και θέμα, πέραν όσων έχουν προταθεί, μετά από πρόταση μέλους της.
  • Στο διαγωνισμό δεν δικαιούνται συμμετοχής συνάδελφοι που έχουν βραβευτεί τον αμέσως προηγούμενο χρόνο (2018) καθώς και συνάδελφοι που μετέχουν στο Δ.Σ. του Συνδέσμου και τα Όργανα αυτού (Πειθαρχικά Συμβούλια, Εξελεγκτική Επιτροπή κλπ.).
  • Για να ισχύσουν οι υποψηφιότητες θα πρέπει να είναι περισσότερες της μιας (1), ανά βραβευόμενη κατηγορία.
Σημειώνεται ότι η αποστολή των Κειμένων, των φωτογραφιών, των θεμάτων της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου, των sites κλπ. πρέπει να γίνει έως τις 11/10/2019, στα γραφεία του ΠΣΑΤ, σε σφραγισμένο φάκελο με την ένδειξη «για τα Δημοσιογραφικά Βραβεία».

Ειδικό (επ’ αμοιβή) βραβείο θα δοθεί σε θέμα που θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τα αθλήματα πλην ποδοσφαίρου και μπάσκετ.
Το συγκεκριμένο επαμειβόμενο βραβείο (500 Ευρώ) προέρχεται από προσφορά του μέλους του Συνδέσμου μας, Βάσως Μώραλη και του συζύγου της, επίσης συναδέλφου, Κώστα Γιωτάκη, οι οποίοι και επιθυμούν με τον τρόπο αυτό να επιβραβευτεί η συνεπής και συνεχής δημοσιογραφική κάλυψη από νέους συναδέλφους μας (κάτω των 30 ετών) – μέλη του ΠΣΑΤ, αθλημάτων που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινή ζωή εκατοντάδων χιλιάδων αθλούμενων συμπατριωτών μας αλλά και τόσο μεγάλες συγκινήσεις και διακρίσεις έχουν προσφέρει στην πατρίδα μας.
Η υποβολή των θεμάτων και για αυτή την κατηγορία θα γίνει με την διαδικασία που ακολουθείται και για τις υπόλοιπες.

Στην εκδήλωση των Δημοσιογραφικών Βραβείων, όπως κάθε χρόνο ο ΠΣΑΤ θα τιμήσει και φέτος τους συναδέλφους – συγγραφείς, που εξέδωσαν βιβλίο το διάστημα Νοέμβριος 2018 – Οκτώβριος 2019 και θα βραβεύσει τα παιδιά των συναδέλφων, που θα εισαχθούν στα ΑΕΙ – ΤΕΙ το 2019.
Καλούνται οι συνάδελφοι να αποστείλουν στα γραφεία του Συνδέσμου αντίτυπο των βιβλίων τους και να ενημερώσουν άμεσα για τις επιτυχίες των παιδιών τους.