ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Η «Κατάληψη ΕΣΗΕΑ» και το Documento

Από την «Κατάληψη ΕΣΗΕΑ - Συνέλευση εργαζομένων, ανέργων, φοιτητών στα ΜΜΕ» λάβαμε μέιλ σχετικά με τα τεκταινόμενα των τελευταίων ημερών στο Documento. Στο κείμενο μεταξύ άλλων αναφέρεται:
(...)"Ο εκδότης της εφημερίδας Documento Κώστας Βαξεβάνης επιχειρεί να θολώσει τα νερά και να καλλιεργήσει ψεύτικες εντυπώσεις σε σχέση με τις απολύσεις που.. πραγματοποιεί αυτές τις μέρες στην εφημερίδα. Τέσσερις εργαζόμενοι είδαν μέσα σε μία εβδομάδα την πόρτα της εξόδου(...) Μετά από τις απολύσεις έχει ξηλωθεί σχεδόν ολόκληρο το Διεθνές και το Οικονομικό τμήμα της εφημερίδας, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοι που έχουν απομείνει να έχουν διπλάσιο και τριπλάσιο όγκο δουλειάς για να ανταποκριθούν στις καθημερινές απαιτήσεις. Εξαιτίας της αφόρητης πίεσης που έχει δημιουργηθεί, η διευθύντρια της εφημερίδας υπέβαλε την παραίτηση της, ενώ άλλη μία συνάδελφος έφυγε αηδιασμένη από την κατάσταση που επικρατεί στην εφημερίδα. Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν άλλες τρεις παραιτήσεις.(...)"
- διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο μπλογκ katalipsiesiea ΕΔΩ