ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Ξανά στην ΕΡΤ η Βίκυ Φλέσσα

Θα πληρώνεται όμως από τη Βουλή!

Η Βίκυ Φλέσσα, αφού δεν κατάφερε να εκλεγεί ευρωβουλευτής, τώρα επιστρέφει στην ΕΡΤ με την εκπομπή της «Στα Ακρα» - οι φήμες αρχικά έλεγαν πως θα μετακομίσει στο κανάλι της Βουλής.
Θυμίζουμε ότι η Βίκυ Φλέσσα είχε δηλώσει προεκλογικά πως..
«η κυβέρνηση έχει καταντήσει..
την ΕΡΤ τηλεοπτική Πράβντα του ΣΥΡΙΖΑ» και ότι «αυτοί που λυμαίνονται τώρα τη δημόσια τηλεόραση σύντομα θα φύγουν και θα αναπνεύσουν οι δημιουργικές δυνάμεις της ΕΡΤ, οι άξιοι άνθρωποί της, υπομονή…»
Το e-tetradio αναφέρει πως η Βίκυ Φλέσσα θα κάνει εκπομπές στην ΕΡΤ αλλά θα πληρώνεται από τη Βουλή καθώς το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ συμφώνησε «για την απόσπαση της υπαλλήλου της ΕΡΤ ΑΕ κας Βασιλικής Φλέσσα, Δημοσιογράφου, στη Βουλή των Ελλήνων». Τι θα κάνει εκεί δεν το ξέρουμε ακόμα... Αλλά και τι σημασία έχει; Καμία. Σημασία έχει ότι θα πληρώνεται από τη Βουλή. Ερώτηση: με μισθό Βουλής; Είναι μεγαλύτερος; Μικρότερος; Ο ίδιος;
Ξέρουμε όμως ότι θα συνεχίσει να κάνει εκπομπές στην ΕΡΤ μια και το ζήτησε η ίδια. Τζάμπα. Ετσι, το ΔΣ της ΕΡΤ έκανε δεκτή την πρόταση της δημοσιογράφου, αποφασίζοντας ομόφωνα της έγκριση της αμισθί μετάδοσης της εκπομπής «ΣΤΑ ΑΚΡΑ».