ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

O Γιάννης Σμυρλάκης διευθυντής σύνταξης στο One

Ποιοι από τα Παραπολιτικά, τα Νέα και το Βήμα θα έχουν εκπομπές

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων και το ρεπορτάζ του dikaiologitika.gr το One θα ξεκινήσει να εκπέμπει πανελλαδικά τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, σε περίπου έναν μήνα δηλαδή από τώρα.
Κεντρικός παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής θα είναι ο..
Ντίνος Σιωμόπουλος, έχοντας μαζί του τη Δάφνη Καραβοκύρη (παρουσίαζε την εκπομπή του Vice στον ΑΝΤ1). Στον αέρα θα βγαίνει και ο Γιώργος Τράγκας απευθείας από το ραδιοφωνικό στούντιο του Παραπολιτικά 90.1. Στις 10.00 τη «σκυτάλη» θα παίρνει Χριστίνα Λαμπίρη. 
Αν στις 12 το μεσημέρι υπάρχει ενημερωτική εκπομπή με τους Ανδρέα Παπαδόπουλο και Θανάση Φουσκίδη, θα πρέπει να αλλάξει το πρόγραμμα των ραδιοφωνικών Παραπολιτικών.
Το απόγευμα πάντως θα αναλαμβάνει ο Νίκος Ευαγγελάτος με σχολιαστές τον Παναγιώτη Τζένο, την Ελένη Καλογεροπούλου και τον Θανάση Μαυρίδη. Αμέσως μετά θα κάνει εκπομπή η Αθηναϊς Νέγκα.
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού θα παραμείνει στην ίδια ώρα με τώρα (20.30), πιο αργά από τον «ανταγωνισμό», με παρουσιάστρια τη Δώρα Αναγνωστοπούλου. Ο νυν παρουσιαστής του, ο Γιάννης Μούτσος, θα μετακομίσει στα Σαββατοκύριακα.
Εκπομπές θα παρουσιάζουν, μεταξύ άλλων, δημοσιογράφοι των Νέων και του Βήματος όπως ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Δημήτρης Μανιάτης και ο Γιώργος Παπαχρήστος, η Σάσα Σταμάτη, ο Κώστας Γιαννακίδης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου κ.ά. Ενώ φτιάχνεται και ζώνη με Ψαριανό, Τατσόπουλο και άλλους της ίδιας συνομοταξίας.
Διευθυντής Σύνταξης ανέλαβε ο Γιάννης Σμυρλάκης, πρώην ΕΡΤ και, βασικά, πρώην Εφημερίδα των Συντακτών.
Μαζί με τις ετοιμασίες για το πρόγραμμα, το One «μεγαλώνει» και χωροταξικά (δείτε ΕΔΩ) λόγω των αυξημένων αναγκών του, με το ένα και μοναδικό τηλεοπτικό στούντιο που υπάρχει στις εγκαταστάσεις του, στη λεωφόρο Συγγρού, να επεκτείνεται αυτές τις μέρες.

- από το e-tetradio