ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Κόβουν ανέργους και συνταξιούχους από την ΓΣ του ΕΔΟΕΑΠ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε καταγγελία της Κίνησης Επαγγελματιών Δημοσιογράφων για
τη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ:

"Άνεργοι, που δεν έχουν να πληρώσουν, καθώς και συνταξιούχοι που οφείλουν, έχουν τεθεί εκτός γενικής συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ η οποία πραγματοποιείται στις 30 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Τιτάνια.
Αυτό προκύπτει από ανακοίνωση του οργανισμού που υπογράφουν..
ο πρόεδρός του Στ. Καπάκος και ο Γ.Γ. Δ. Κουμπιάς.
Η έξωση γίνεται με μια νομική ακροβασία στην ερμηνεία της έννοιας του ασφαλιστικού δεσμού και με μία απόφαση που ουδείς γνωρίζει τι άλλο μπορεί να κρύβει.
Φυσικά δεν εφαρμόσθηκε το ίδιο στις εκλογές, όταν σε μια συνέλευση παρωδία με τις διάτρητες αποφάσεις Πετρόπουλου, με τις διορισμένες εφορευτικές επιτροπές, διευθυντικά στελέχη του οργανισμού με εξόφθαλμες παρεμβάσεις στη διαδικασία, έβαλαν τους εργοδότες στη διοίκηση του Ταμείου με δικαίωμα βέτο στις αποφάσεις.
Τώρα όμως….
Oι δηλώσεις Μηταράκη για την εκχώρηση της επικουρικής ασφάλισης στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες δεν φαίνεται να εξαιρούν τον οργανισμό, ενώ ενεργοποιείται η απόφαση της διοίκησης, για την περικοπή στο εφάπαξ, που υποχρεούται να χορηγεί ο ΕΔΟΕΑΠ καθώς και όσα ακολουθούν.
Ο κλάδος απαιτεί απαντήσεις για τα 100 εκατομμύρια ευρώ από αγγελιόσημο που οφείλονται στον ΕΔΟΕΑΠ και στις ενώσεις αλλά Καπάκος και Αντωνιάδου έχουν τις δικές τους προτεραιότητες .
Τώρα απλώς κόβουν παροχές και ανέργους…
16/10/2019
Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων
"