ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Νέοι αναγνώστες(;) για τη Real News

Με cd τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη κυκλοφορεί KAI αυτήν την Κυριακή η Real News. Το «και» επιβάλλεται να τονιστεί, γιατί είναι η τέταρτη φορά σε λιγότερο από μια πενταετία κατά την οποία η εφημερίδα προσφέρει δουλειά του μεγάλου μουσικοσυνθέτη.
Αυτό, φυσικά, δεν συνηθίζεται αφού ένας καλλιτέχνης που «πουλάει» σε συγκεκριμένο αναγνωστικό κοινό δεν είναι εύκολο να ξαναπουλήσει σε μεγάλο βαθμό. Αλλά πλέον ο Μίκης, με τις..
συνταρακτικές συναισθηματικές αλλαγές που προκάλεσε στους Έλληνες, και τις ανατροπές σε συμπάθειες ή αντιπάθειες, διαμόρφωσε ένα καινούργιο ακροατήριο.
Σε αυτό, προφανώς, ποντάρει η Real News κυκλοφορώντας πάλι (και μετά από σχετικά λίγα χρόνια) με Θεοδωράκη, φτάνοντας έτσι, συνολικά, τα 11 cd σε διάστημα περίπου τεσσερσήμισι χρόνων! Η αμέσως προηγούμενη προσφορά –και αν δεν μας έχει ξεφύγει κάποια ενδιάμεση– ήταν το 2015, τέτοια εποχή, οπότε η Real News πρόσφερε σε τρία cd το άλμπουμ «Ο Παγκόσμιος Μίκης», ενώ αυτήν την Κυριακή δίνει σε δύο δίσκους «Τα τραγούδια που αγαπήσαμε».
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog-sport (ΕΔΩ)