ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Ο «δοτός αντιπρόεδρος» έφαγε τον Αντώναρο!

Αρχισαν τα όργανα στη ΝΔ για τη Novartis

Με τον «δοτό αντιπρόεδρο»  και «μουσαφίρη» Αδωνη Γεωργιάδη τα έβαλε το στέλεχος της ΝΔ και εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος και καλούσε τους αρμοδίους να τραβήξουν πάραυτα το αυτί  στο «τσίρκολο». Ο Αντώναρος με σχόλια του στα social media αναφερόταν στις σπασμωδικές κινήσεις των τελευταίων ημερών του Αδωνη Γεωργιάδη και την συμπεριφορά του λόγω Novartis που «"λεκιάζει" την εκόνα μιας μεγάλης παράταξης».
Μάλιστα το στέλεχος της ΝΔ ήταν βέβαιος οτι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ενημερώνεται..
πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες». Και είχε δίκιο. Ο Μητσοτάκης πήρε πρωτοβουλίες και τον διέγραψε!.. Οχι τον Αδωνη. Tον Αντώναρο!
Σε σχετική ανακοινωση της ΝΔ αναφέρεται:
«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος»
Αφορμή ήταν η τελευταία ανάρτηση του Αντώναρου που σχολίασε (θετικά για την κυβέρνηση) το δημοσίευμα της ΕΣΤΙΑΣ, σχετικά με το σκάνδαλο Novartis, που αναφέρει ότι εντοπίστηκε στην Ελβετία λογαριασμός πρωην υπουργού...
Αναλυτικά οι επίμαχες αναρτήσεις Αντώναρου στο fb:

 *****
1) Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αυτοχαρακτηρίζεται και να αυτοπροσδιορίζεται με τη συμπεριφορά του.
Ακόμη κι αν γίνεται "τσίρκολο", όπως λέγανε οι παλιότεροι.
Αυτά όσο είναι μονάδα κι εκπροσωπεί τον εαυτό του.
Οχι όμως όταν έχει θεσμικό ρόλο -- και μάλιστα δοτό.
Τότε όσα λέει κι όσα κάνει ρίχνουν αναπόφευκτα τη σκιά τους στον θεσμό που εκπροσωπει.
Αυτό είναι σπαράδεκτο κι ασυγχώρητο -- ειδικά οταν η διαδρομή του στον χώρο που λέει ότι θέλει να ανήκει είναι σύντομη κι σμιφισβητήσιμη.
Κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτί. Τουλάχιστον. Χωρις χασιμο χρόνου.

*****
 2) Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κσθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.
Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους...
Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά οταν με τη συμπεριφορά τους "λεκιάζουν" την εκόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως, θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.
Αλλωστε ενας αντιπρόεδρος, ο Κωστης Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός.

 *****
3) Διαβάζω ενδιαφέροντα νέα στοιχεία στη μετρημένη και συνήθως κσλά ενημερωμένη ΕΣΤΙΑ.
Μπα, σκεφτομαι, δεν μπορει να ισχύουν όλα αυτά. Και η ΕΣΤΙΑ φαίνεται θα έχει πέσει θύνα της "σκευωρίας" της κυβέρνησης και κάποιων δικαστών...
Τι να πιστέψει κανείς...Χαχα!
Παντως να σας εξομολογηθώ κάτι: η διαίσθηση μου μου λεει ότι αριθμοί λογαριασμών θα προκύψουν. Ναι σαν κι εκείνους στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου που υπουργοί του ΠΑΣΟΚ ( και μάλιστα κορυφαίοι) θεωρούσαν...αριθμούς τηλεφώνου!! Θα θυμάστε φαντάζομαι!