ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Η ΕΡΤ απαντάει στο «γιαούρτωμα Σαμαρά»

Ανακοίνωση έβγαλε η Νέα Δημοκρατία σχετικά με την ανάρτηση του παραγωγού της Ε.Ρ.Τ. Δημήτρη Αναστασόπουλου περί γιαουρτώματος Σαμαρά στο συλλαλητήριο. Στην ΝΔ απάντησε η ΕΡΤ αναφέροντας ότι δεν δύναται και δεν δικαιούται να ελέγχει το περιεχόμενο αναρτήσεων των εργαζομένων της στους προσωπικούς λογαριασμούς που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς αυτοί δεν συνιστούν τους επίσημους.. λογαριασμούς και σελίδες της εταιρείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:
Η Νέα Δημοκρατία θέλει να απευθύνει ένα πολύ συγκεκριμένο ερώτημα στον Υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, στην ευθύνη του οποίου υπάγεται η Δημόσια τηλεόραση:
Η δημόσια προτροπή του παραγωγού της Ε.Ρ.Τ. Δημήτρη Αναστασόπουλου να γιαουρτώσουν οι πολίτες τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο συλλαλητήριο συνάδει και αυτή με τα νέα ήθη που έχει επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ε.Ρ.Τ.;
Ακολουθεί και ολοκληρη η απάντηση της ΕΡΤ:
Η ΕΡΤ δεν δύναται και δεν δικαιούται να ελέγχει το περιεχόμενο αναρτήσεων των εργαζομένων της στους προσωπικούς λογαριασμούς που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς αυτοί δεν συνιστούν τους επίσημους λογαριασμούς και σελίδες της εταιρείας.
Ως εκ τούτου, την αποκλειστική ευθύνη για τις αναρτήσεις αυτές έχουν οι ίδιοι οι κάτοχοι των λογαριασμών και σε καμία περίπτωση η ΕΡΤ.