ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Απλήρωτοι Mega: Ο αγώνας τώρα ξεκινά

- «Κορυφαίος εμπαιγμός» η ανακοίνωση της οικογένειας Βαρδινογιάννη 
- Tι απαντούν οι εργαζόμενοι:

Η Οικογένεια Βαρδινογιάννη, ιδρυτική και διαχρονική βασική μέτοχος της «ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ», αποφάσισε σήμερα να βάλει ταφόπλακα στο Mega, από το οποίο επί σχεδόν τριάντα χρόνια αποκόμιζε πλούτο, επιχειρηματική και πολιτική ισχύ, κοινωνικό κύρος και προβεβλημένη θέση στην ελληνική κοινωνία.
Έχοντας οδηγήσει με τις επιχειρηματικές αποφάσεις της τα τελευταία δύο χρόνια 420 οικογένειες στον απόλυτο εξευτελισμό και την τέλεια καταρράκωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και..
αφού απέρριψε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διάσωσης (το οποίο είχαν εγκρίνει οι δανείστριες τράπεζες και είχε συγκατανεύσει το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης), μας πετά σήμερα στο δρόμο με ένα φιλοδώρημα αντί για την πλήρη εξόφληση των δεδουλευμένων μας και την καταβολή των αποζημιώσεών μας, καλώντας μας να… διεκδικήσουμε τα υπόλοιπα από ανύπαρκτους πρώην συμμετόχους της.
Οι απλήρωτοι επί 17 μήνες εργαζόμενοι στο Mega που τις τελευταίες 8 ημέρες διεκδικούν την αξιοπρέπειά τους σε αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil, θεωρούμε τη σημερινή ανακοίνωση της οικογένειας Βαρδινογιάννη ως τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΜΑΣ.
Και δηλώνουμε ότι όσο κι αν προσπάθησαν να μας διχάσουν, καταβάλλοντας σε μερίδα εργαζομένων κάποια χρήματα, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε ενωμένοι και θα φύγουμε από την επιχείρηση Βαρδινογιάννη με το κεφάλι ψηλά και όχι ταπεινωμένοι σαν ανθρώπινα απορρίμματα που, αφού χρησιμοποιήθηκαν, πετάγονται στο καλάθι των αχρήστων από ανθρώπους που τελικά δεν γνωρίζουν τη σημαίνει ανθρωπιά.
Από τη Motor Oil θα φύγουμε μόνο μετά από την καταβολή στο ακέραιο των δεδουλευμένων μας και των αποζημιώσεών μας.
Ο αγώνας τώρα ξεκινά!
Απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega σε αντίσκηνα έξω από τη Motor Oil"