ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Στις 20 θα φτάσουν οι απολύσεις στο «Κόκκινο»

Πορεία και παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στο ρ/σ στο Κόκκινο 105,5  κρατώντας πανό που έγραφε «Απολύσεις στο Κόκκινο - Ηταν δίκαιο, έγινε πράξη».
 Οι εργαζόμενοι ζήτησαν την ανάκληση των (συνολικά) 7 απολύσεων ενώ οι Ενώσεις (ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΕΡ) έχουν προκυρήξει 48ωρη απεργία από τις 12 το μεσημέρι σήμερα Πέμπτη, έως τις 12 του Σαββάτου.
Οι εργαζόμενοι υπογραμμίζουν στη χθεσινή τους ανακοινωση (δείτε ΕΔΩ) ότι οι χθεσινές..
απολύσεις, που αυξάνουν τον αριθμό των απολυμένων στους επτά (κι ενώ η διοίκηση ενημερώνει ότι ο αριθμός θα φτάσει τους 20), είναι ξεκάθαρα εκδικητικές και παράνομες και έχουν να κάνουν αποκλειστικά και μόνο με τη συνδικαλιστική δράση των συναδέλφων τους.
«Πρώτιστος στόχος και μέλημα του Δ.Σ. είναι η στήριξη και η ανάπτυξη του ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο», τονίζει από την πλευρά της με ανακοίνωση της η Left Media Α.Ε (δείτε ΕΔΩ)

Την ίδια ώρα η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Εργαζομένων στα ΜΜΕ που συνεδρίασε την Τετάρτη και συζήτησε διεξοδικά το «θέμα της κατάστασης στα μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή και την πρόσφατη κρίση στο ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5», αποφάσισε τα εξής:
  • Επαναβεβαιώνει τη συμφωνία της με την απόφαση της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ για ουσιαστική στήριξη και αναβάθμιση της Αυγής και του Κόκκινου.
  • Θεωρεί ότι το σχέδιο οικονομικής βιωσιμότητας και ενοποίησης  της «ΑΥΓΗΣ» και του «105, 5 Στο Κόκκινο» που εκπονήθηκε και αποφασίστηκε από την Κ.Ε. και ξεκίνησε να υλοποιείται είναι ο μόνος δρόμος που εξασφαλίζει τη συνέχιση της λειτουργίας τους και όλες τις θέσεις εργασίας στην εφημερίδα και στο ραδιόφωνο.
  • Προτείνει την πραγματοποίηση ενός ουσιαστικού διαλόγου μέσα στο κόμμα για τα μέσα ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να αποτελέσουν σημαντικούς παράγοντες για την ανάπτυξη του κόμματος και την αδιαμεσολάβητη επικοινωνία του με τους πολίτες.