ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Το κέφι του Γιάννη Βαρδινογιάννη...

...και η απεργία των διοικητικών

Για 6η ημέρα παραμένουν έξω από τις εγκαταστάσεις της Motor Oil με τα πανό και τα αντίσκηνά τους οι απλήρωτοι εργαζόμενοι (κυρίως τεχνικοί) του τηλεοπτικού σταθμού Mega.
Oι εργαζόμενοι μέσω της σελίδας τους στο fb ανεβάζουν σχόλια και φωτογραφίες από τη διαμαρτυρια τους έξω από του Βαρδινογιάννη στη λεωφόρο Κηφισίας. Παραθέτουμε μια από τις φωτογραφίες και τα σχόλια που την συνοδεύουν:
Μάλλον δεν κάνει… κέφι πλέον στον Γιάννη Βαρδινογιάννη να συντηρεί το Mega..
Ας δώσει λοιπόν τα δεδουλευμένα 17 μηνών στους 420 εργαζομένους που εργάζονταν απλήρωτοι επί όλους αυτούς τους μήνες για να ξεχρεώνουν τα δάνεια της επιχείρησής του, ας δώσει και τις αποζημιώσεις τους, και μετά ας αρχίσει να συντηρεί κάποιο καινούργιο… κέφι του. Οι οικογένειές μας δεν είναι παιχνιδάκια για το κέφι ΚΑΝΕΝΟΣ!
Θυμίζουμε ότι σε έκτακτη γενική συνέλευσή τους οι διοικητικοί υπάλληλοι του Mega πήραν την απόφαση να κατεβάσουν τους «διακόπτες» από σήμερα το μεσημέρι στις τρεις και να διακόψουν τη ροή των διαφημιστικών μηνυμάτων. Μάλιστα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α λόγω της μη καταβολής των αποδοχών των συναδέλφων Διοικητικών Υπαλλήλων, που αντιστοιχούν στις αποδοχές μηνών Οκτωβρίου 2016 έως Ιανουαρίου 2018, αποφάσισε την κήρυξη 48ωρης απεργίας από ώρα 15.00 της Τρίτης 06/02/2018 έως ώρα 15.00 της Πέμπτης 08/02/2018.