ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Κατσικάκι και γραβιέρα από τη Νάξο για τους Βαρδινογιάννηδες

Για έβδομη ημέρα οι απλήρωτοι επί 17 μήνες εργαζόμενοι του τηλοπτικού σταθμού Mega παραμένουν έξω από τα γραφεία της οικογένειας Βαρδινογιάννη διεκδικώντας τα νόμιμα δεδουλευμένα τους. Για αύριο Πέμπτη οι απλήρωτοι, που έχουν κατασκηνώσει κανονικά έξω από την Motor Oil, καλούν συναδέλφους, φίλους και αλληλέγγυους να τσικνίσουν μαζί τους στην Κηφισίας στο Μαρούσι.
Σε ανάρτησή τους στο fb το βράδυ της Τετάρτης έγραψαν:..
«ΤΣΙΚΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΞΟ
Ευχαριστούμε την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και τον πάντα δραστήριο πρόεδρό της Δημήτρη Καπούνη για τα καλούδια που μας έστειλαν από το νησί και θα κάνουν πλούσιο το τραπέζι μας την τσικνοπέμπτη μας. Οι άνθρωποι στα δύσκολα φαίνονται και οι φίλοι από τη Νάξο βρίσκονται πάντα μπροστά σε κινήσεις ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Ευχαριστούμε από καρδιάς!
(Α, και αφού θα είναι τόσο πλούσιο το τραπέζι μας, καλούμε και την οικογένεια Β. να την κεράσουμε κατσικάκι και γραβιέρα. Θα είναι γι αυτούς καταπληκτική εμπειρία να δούνε πως είναι να τρως σε φτηνό πιάτο, αλλά περιτριγυρισμένος από ακριβούς ανθρώπους…)»