ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Ήμουν εκεί και μέτρησα!..

Το σημερινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα είχε το 60 με 70 % του κόσμου που είχε το συλλαλητήριο για το "ΟΧΙ". Αν λοιπόν το συλλαλητήριο για το "ΟΧΙ" είχε ένα μύριο κόσμο, αυτό είχε 600 χιλιαροπούλες. Επειδή όμως το συλλαλητήριο για το "ΟΧΙ" είχε 200 χιλιαροπούλες κόσμο, όπως πολύ σωστά απέδειξε ο "Ριζοσπάστης", το σημερινό... είχε γύρω στις 140 χιλιάδες κόσμο, όπως είπε και η αστυνομία. Αυτά κι..
ευχαριστώ. Tα υπόλοιπα αύριο στο Newpost.
Tα παραπάνω έγραψε ο ρεπόρτερ Χρήστος Ξανθάκης στο fb και πράγματι σύμφωνα με ανακοινωση της ΕΛΑΣ που εξεδόθη αμέσως μόλις τελείωσαν οι ομιλίες στο συλλαλητήριο σε «έκταση 50.000 τ.μ. περίπου» βρέθηκαν «περίπου 140.000 πολίτες». Κατά την ίδια ανακοίνωση στην Αθήνα έφτασαν 283 λεωφορεία, τα 189 στις Αφίδνες και τα 94 στην Ελευσίνα.
Οι διοργανωτές βέβαια ανακοίνωσαν από μικροφώνου ότι στο Σύνταγμα βρέθηκαν 1,5 εκατομμύριο πολίτες!..
Αποτιμώντας το συλλαλητήριο, ο υπουργός Ν. Κοτζιάς έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Σήμερα διαψεύστηκαν οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής. Φάνηκε η γύμνια της ΝΔ, αλλά και όσων δεν άκουσαν τον λόγο Οικουμενικού Πατριάρχη. Εκατομμύρια Ελλήνων πατριωτών έκαναν την επιλογή τους. Συνεχίζω,λοιπόν,με ήσυχη συνείδηση και ευθύνη να διαπραγματεύομαι για το καλό της πατρίδας».