ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Αγώνες γραφιστικής για νέους σχεδιαστές

Ποιοι αποτελούν την κριτική επιτροπή

Το περιοδικό GR DESIGN προκηρύσσει διαγωνισμό έργων οπτικής επικοινωνίας. Ο διαγωνισμός αυτός αφορά τους νέους δημιουργούς από 18 έως 30 ετών, που θέλουν να προβάλλουν τη δουλειά τους και να αναγνωριστεί το ταλέντο τους.
Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να υποβάλει έργα, έως την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018, σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής. Το GR DESIGN στηρίζοντας τους νέους δημιουργούς θα επιβραβεύσει,.. με σχετικούς επαίνους, όλους όσους τα έργα τους θα προκριθούν από την κριτική επιτροπή.
Το περιοδικό gr design ως φόρο τιμής στον καλλιτέχνη Tζίμη Πανούση , εντάσσει στους ΑΓΩΝΕΣ ΝΕΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ μια επιπλέον κατηγορία για την δημιουργία αφίσας.
Το συγκεκριμένο πρότζεκτ θα παρουσιασθεί εκτενέστερα στην τελετή απονομής των ΑΓΩΝΩΝ και στις σελίδες του επόμενου περιοδικού gr design.
Το χρηματικό έπαθλο της καλύτερης αφίσας ανέρχεται στο ποσό των 1.000 ευρώ.

Κορυφαίοι γραφίστες συμμετέχουν στην κριτική επιτροπή και συγκριμένα οι: Αρτ. Ρούσσος, Κ. Πολίτης, Ευ. Κασσαβέτης, Ζωή Κατσιγιάννη, Σπύρος Πολυκανδριώτης, Δημήτρης Νίκας, Βαγγέλης Χατζηθεοδώρου και Πάνος Κωνσταντόπουλος.
H κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει κάθε συμμετοχή με βάση τα κριτήρια όπως την πρωτοτυπία στην ιδέα και στη σύνθεση, τη χρωματική αρμονία καθώς και την αρτιότητα στον σχεδιασμό και στην τυπογραφία.
Λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό στο https://agones.grdmagazine.gr/