ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Τέσσερις νέες απολύσεις στο Κόκκινο

Εμμένει σε απολύσεις και περικοπές η Left Μedia, γράφαμε χθες (ΕΔΩ) και σήμερα ήρθε νέο κύμα εκκαθαρίσεων στα Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα κλήθηκαν για τα περαιτέρω στο γραφείο του διευθύνοντος συμβούλου της Left Μedia Κ. Νικόλτσιου τέσσερις εργαζόμενοι που είχαν αντιταχθεί σφόδρα στις προηγούμενες τρεις απολύσεις στον ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο, εργαζομένων οι οποίοι δεν συμφώνησαν στη μείωση των μισθών τους.
Οι εργαζόμενοι του ρ/σ Στο Κόκκινο -είναι και μέλη της απεργιακής επιτροπής- που κλήθηκαν στο γραφείο Νικόλτσιου είναι οι..
δημοσιογράφοι Μελίνα Βελιμέζη, Ειρήνη Προμπονά, Γιάννης Ανδρουλιδάκης και ο τεχνικός N. Μπετσιμέας.
Οι εργαζόμενοι υπό το πρίσμα των εξελίξεων με τις νέες απολύσεις προχωρούν σε γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν τον τρόπο αντίδρασής τους.
Σημειώνεται ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Αυγής Δημήτρης Στούμπος έχει εκφράσει τις αντιρρήσεις του σχετικά με την παρουσία της ΕΣΗΕΑ και άλλων σωματείων στις συνελεύσεις των εργαζομένων με την δικαιολογία ότι οι Ενωσεις δεν έχουν πολλά μέλη τους στα Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ...
UPD
O απολυθείς Γιάννης Ανδρουλιδάκης έγραψε στο fb:
Μόλις απολύθηκε σύσσωμη η απεργιακή επιτροπή του Ρ/Σ "105,5 στο Κόκκινο". Κατά σειρά εμφάνισης, Γιάννης Ανδρουλιδάκης (εγώ είμαι αυτός), Νίκος Μπιτσιμέας, Μελίνα Βελιμέζη, Ειρήνη Προμπονά. Ουδείς/ ουδεμία αποδέχτηκε την απόλυση ή υπέγραψε.
Η απόλυσή μου ως μέλους απεργιακής επιτροπής αποτελεί ιδιαίτερο παράσημο για μένα, στα όσα χρόνια έχω συνδικαλιστική δράση.
Ο αγώνας για την ανάκληση όλων των απολύσεων (έφτασαν τις 7) συνεχίζεται.