ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Κινητοποιήσεις και στην Αυγή

Στο πλευρό των απολυμένων συναδέλφων τους στο ραδιοσταθμό στο «Κόκκινο» στέκονται οι εργαζόμενοι της εφημερίδας Αυγής που προαναγγέλουν κινητοποιήσεις ζητώντας την ανάκληση των απαράδεκτων και εκδικητικων απολύσεων.
Συγκεκριμενα οι εργαζόμενοι της Αυγής μετά από την Γενική τους Συνέλευση (8/2/2018) εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν:
Μετά τις τέσσερις νέες απολύσεις συναδέλφων,-ισσων μας στο ρ/δ σταθμό ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, η συνέλευση των εργαζομένων της ΑΥΓΗΣ αποφασίσαμε τα εξής:..
1. Καταγγέλλουμε εκ νέου ως απαράδεκτες και εκδικητικές τις απολύσεις των 4 συναδέλφων μας, οι οποίοι ήταν και μέλη της απεργιακής επιτροπής του σταθμού, και εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας προς αυτούς
2. Ζητάμε την άμεση ανάκληση των συνολικά 7 απολύσεων στον σταθμό και καλούμε τη Διοίκηση της LEFT MEDIA να άρει την αδιάλλακτη στάση της και να προσέλθει στο τραπέζι του διάλογου στο οποίο έχουν προσέλθει ήδη οι εργαζόμενοι “με συγκεκριμένες αριθμητικές προτάσεις μείωσης του μισθολογικού κόστους”, όπως αναφέρει στην τελευταία ανακοίνωσή της η συνέλευση των εργαζομένων ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ.
3. Στηρίζουμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις για την ανάκληση των απολύσεων από τους εργαζόμενους του σταθμού και εμείς με τη σειρά μας ζητάμε από τα σωματεία μας να προκηρύξουν από τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας στην έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση της ΑΥΓΗΣ με αίτημα την ανάκληση των 7 απολύσεων.
4. Στηρίζουμε την πρόταση των εργαζομένων ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ για κινήσεις εξωστρέφειας προκειμένου να δημοσιοποιηθούν τα προβλήματα των δύο Μέσων και να επικοινωνήσουμε αδιαμεσολάβητα και χωρίς διαστρεβλώσεις τις θέσεις μας.
Η Γενική Συνέλευση των εργαζομένων της ΑΥΓΗΣ

Προβλημα παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης στο σάιτ http://www.stokokkino.gr/ -μάλλον από την απεργία των εργαζομένων - Οταν πήγαινες να μπεις στο σάιτ εμφανιζοταν το παρακάτω: