ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Ν. Χατζηνικολάου: Λένε ότι πήρα 2-3 χιλιάρικα από τη Novartis

ΒΙΝΤΕΟ

Για την εμπλοκή του ονόματός του στη δικογραφία για την υπόθεση της Novartis μίλησε δημόσια ο Νίκος Χατζηνικολάου, αναφέροντας ότι ενημερώθηκε για αυτό από τους συνεργάτες του, λίγο πριν μπει στο στούντιο για να παρουσιάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.
Ο δημοσιογράφος και εκδότης, σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν από τη δικογραφία, φέρεται να  έπαιρνε μικρά ποσά 2 και 3 χιλιάδωνκαι έκανε λόμπινγκ για συναντήσεις του Κων/νου Φρουζή με υπουργούς, ενώ όπως αναφέρεται..
μέσω του Real group γινόταν ξέπλυμα της Novartis”. Σημειώνεται ότι στον Κ. Φρουζή, πρώην γενικό διευθυντή της Novartis Hellas και πρώην πρόεδρο του συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη που αφορά στην κατηγορία της δωροδοκίας ενώ έχει εκδοθεί διάταξη απαγόρευσης εξόδου του από τη χώρα.
Ο Ν. Χατζηνικολάου είπε χαρακτηριστικά για το θέμα στο κεντρικό δελτιο ειδήσεων του ΑΝΤ1: «Μου είπαν πως με αναφέρει ένας από τους τρεις μάρτυρες (σ.σ. της υπόθεσης Novartis). Δεν έχω γνωρίσει ποτέ τον κ. Φρουζή (σ.σ. ο αντιπρόεδρος της εταιρείας). Τον ξέρω από φωτογραφίες, τώρα τον είδα. Λένε πως έκανα δημόσιες σχέσεις και έναντι ανταλλαγμάτων του έκλεινα ραντεβού.
«Το δικό μου μαγαζί, ένα μεγάλο μαγαζί 30-35 εκατ. τζίρο,δεν θα έκλεινε ραντεβού με κανέναν σε κανέναν έναντι καταχώρησης ή διαφήμισης. Οποιοι δέχθηκαν τηλεφώνημα από μένα για ραντεβού με τον Φρουζή να πάρουν τώρα τηλέφωνο» ειπε ο Χατζηνικολάου και έκλεισε το θέμα χαμογελώντας ειρωνικά:
«Λένε ότι πήρα δυο-τρία χιλιάρικα όλα όλα. Αν και τα άλλα στοιχεία της δικογραφίας είναι τέτοια, αρχίζω να αμφιβάλλω για τη σοβαρότητα του θέματος».