ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

Νεα 48ωρη στο «Κόκκινο» - Στάσεις εργασίας στην «Αυγή»

Nέα 48ωρη απεργία κήρυξαν ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και  ΕΤΕΡ από τις 12 μ. του Σαββάτου, 10 Φεβρουαρίου έως τις 12 μ. της Δευτέρας, 12 Φεβρουαρίου για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφωνίας, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και στην ιστοσελίδα «stokokkino.gr».
 Η απεργία συνεχίζεται ως απάντηση στις τέσσερις απολύσεις στις οποίες προχώρησε η εργοδοσία του σταθμού και οι οποίες προστίθενται στις ήδη υφιστάμενες απολύσεις εργαζομένων, που δεν συναίνεσαν στη μείωση των αποδοχών τους,.. ενώ ήδη τους οφείλονταν δεδουλευμένες αποδοχές πλέον των δύο μηνών.
Επίσης  ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ αποφάσισαν την κήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας τη Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 από τις 8 π.μ. έως τις 12 μ., για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους που εργάζονται στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» και στην ιστοσελίδα “avgi.gr”.
Η στάση εργασίας πραγματοποιείται σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συναδέλφους που εργάζονται στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», ζητώντας την άμεση ανάκληση των πραγματοποιηθεισών απολύσεων των συναδέλφων στον σταθμό, την ομαλοποίηση των εργασιακών σχέσεων και την άμεση καταβολή όλων των οφειλόμενων δεδουλευμένων αποδοχών των συναδέλφων.