ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

«Διορίστηκες στην ΕΡΤ με φαξ του Ανδριανού»

- Η κόντρα Γεωργιάδη - Καββαδία στην εξεταστική για την υγεία 
- «Για άηθες και σεξιστικό παραλήρημα» κάνει λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Απαξιώ να σχολιάσω το άηθες και σεξιστικό παραλήρημα Γεωργιάδη, εναντίον μου. Τι να πεις  άλλωστε, με αυτόν που-μεταξύ άλλων-υπεραμύνεται της επαναφοράς της κατάπτυστης διάταξης Λοβέρδου για τις οροθετικές; Ντροπή μόνο για την κατάντια της σημερινής ΝΔ». Αυτό ήταν το σχόλιο στο Twitter της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτας Καββαδία για τα όσα εκτυλίχθηκαν την Πέμπτη στην εξεταστική για το ΚΕΕΛΠΝΟ.
Η άγρια κόντρα ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και την Αννέτα Καββαδία σημειώθηκε στην.. εξεταστική στη Βουλή όπου κατέθετε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και ο οποίος κατηγόρησε την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι το 2004 διορίστηκε στην ΕΡΤ με φαξ που εστάλη από το γραφείο του τότε συνεργάτη του Κ. Καραμανλή, Γιάννη Ανδριανού.
Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν κατά την κατάθεση Γεωργιάδη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον ρώτησε για τις 23 προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Σηκώνοντας ένα χαρτί που είχε μπροστά του, τη ρώτησε αν στο παρελθόν υπήρξαν πολιτικές παρεμβάσεις για διορισμούς. «Θεωρείτε ότι έχουν γίνει τέτοιες παρεμβάσεις στο ελληνικό δημόσιο; Θέλετε να μας πείτε πώς διοριστήκατε στην ΕΡΤ το 2004;» είπε ο Γεωργιάδης ανεβάζοντας τους τόνους.
«Δεν διορίστηκα. Ήμουν συμβασιούχος», απάντησε η Καββαδία.
Ο Γεωργιάδης επανήλθε, ρωτώντας την πώς έγινε η ανανέωση. «Δεν πήγατε στο γραφείο Τύπου του πρώην πρωθυπουργού και δώσατε το βιογραφικό σας; Δεν έφυγε φαξ από το γραφείο του κ. Ανδριανού με το βιογραφικό σας προς τον Πρόεδρο της ΕΡΤ;» ανέφερε και πρόσθεσε: «Εδώ το έχω το φαξ . Μη μου το παίζετε παρθένα». Σε αυτό το σημείο, ζήτησε συγνώμη για το χαρακτηρισμό «παρθένα» και τον ανακάλεσε, λέγοντας ότι εννοούσε «ανήξερη».
Η Αννέτα Καββαδία είπε ότι το 2004 δέχθηκε τηλεφώνημα από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού και ενημερώθηκε για την επιστροφή της στην ΕΡΤ, όπου είχε προσληφθεί ως συμβασιούχος. «Ήταν μια εποχή που η Ν.Δ δεν ήταν παράρτημα του ΛΑΟΣ και στα ηγετικά κλιμάκια υπήρχαν ακομπλεξάριστοι, οι οποίοι αναγνώριζαν την ποιότητα των αντιπάλων της. Αναγνώριζαν την αξία του πολιτικού τους αντιπάλου. Τη σέβονταν και δεν εμφορούνταν από ακροδεξιές ιδεολογίες», είπε χαρακτηριστικά η