ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Δεν φταίει αυτός, τόσος είναι…

Στις δηλώσεις του προέδρου της ΝΔ Κυρ. Μητσοτακη (ΕΔΩ) για το σκάνδαλο Νovartis απάντησε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού:
"Ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί με την ανακοίνωσή του για το σκάνδαλο της Novartis να εκφοβίσει τους μάρτυρες, τους εισαγγελείς, τους δικαστικούς, και εν τέλει την ελληνική Δικαιοσύνη. Την οποία συνδέει με σκευωρίες και μεθόδους παρακράτους.
Αντιπαρερχόμαστε την εμφυλιοπολεμικού χαρακτήρα επίθεσή του στην κυβέρνηση. Δεν.. φταίει αυτός, τόσος είναι…
Απλώς θα πρέπει να έχει υπόψη του ότι η εποχή του Γκοτζαμάνη έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Η Δικαιοσύνη, όπως και η Δημοκρατία, ούτε εκβιάζεται, ούτε χειραγωγείται, ούτε πρόκειται να εγκαταλείψει την αναζήτηση της αλήθειας, από τον φόβο των αντιποίνων που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης προαναγγέλλει.
Η αρχή ότι όλοι είναι αθώοι, μέχρις αποδείξεως του εναντίου ισχύει πάντα στην Ελλάδα. Αν κάποιοι επιμένουν να συμπεριφέρονται ως κλέφτες που φωνάζουν για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, το μόνο που πετυχαίνουν είναι να κάνουν τη θέση τους ακόμα πιο βαριά από τις βαλίτσες της Novartis."