ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

To Bήμα (μέσω Καρακούση) αμφισβητεί Μητσοτάκη - Καλύτερος όλων ο Τσακαλώτος


Πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπολύει το «Βήμα» μέσω άρθρου του Αντώνη Καρακούση. Στο άρθρο εκφράζονται σοβαρές ενστάσεις για το κατά πόσο η πραγματικότητα επιτρέπει στον Κυριάκο Μητσοτάκη να δηλώνει «εγγυητής της σταθερότητας», υπογραμμίζοντας τις αποτυχίες στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, αλλά και της κερδοσκοπίας σε βάρος των πολιτών από τους παραγωγούς και εμπόρους ηλεκτρικής ενέργειας, εξαιτίας της καθυστέρησης του ελέγχου των υπερκερδών τους.
Αίσθηση προκαλεί και η παραδοχή στη «νοικοκυροσύνη» του Ευκλείδη Τσακαλώτου στον Δημόσιο Τομέα, η οποία μάλιστα παρουσιάζεται μέσω παρασκηνιακής αναφοράς επιφανούς οικονομικού παράγοντα.
«Πρόσφατα σε ομήγυρη στελεχών του ιδιωτικού τομέα, επιφανής οικονομικός παράγων έθεσε το εξής ερώτημα: “Ποιος κατά τη γνώμη σας ήταν ο καλύτερος υπουργός Οικονομικών των τελευταίων δεκαετιών; Ποιος παρέδωσε το καλύτερο δημόσιο ταμείο;”», γράφει ο Αντώνης Καρακούσης και συνεχίζει:
«Τον κοίταξαν όλοι με απορία, αλλά ουδείς διακινδύνευσε οποιαδήποτε απάντηση. Βλέποντας τους άλλους δύστοκους έδωσε την απάντηση μόνος του. «Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος!» ανέκραξε σχεδόν θριαμβευτικά, για να επιβεβαιώσει προφανώς την έκπληξη της παρέας, η οποία άκουγε μια τόσο εντυπωσιακή αναγνώριση από ένα πρόσωπο που όλοι γνώριζαν ότι δεν τρέφει και τα καλύτερα των αισθημάτων για τον ΣΥΡΙΖΑ».