ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Ετοιμάζονται νέες εφημερίδες!..


Νέο διπλό εγχείρημα στα media ετοιμάζει ο επιχειρηματίας Διονύσης Παναγιωτάκης που εσχάτως είναι στο επίκεντρο του μιντιακού γίγνεσθαι. Πρόσφατα πούλησε το αθηναϊκό κανάλι Action24 στο επενδυτικό σχήμα των εφοπλιστών Γιάννη Καϋμενάκη και Δημήτρη Μπάκου και, κατόπιν, έκλεισε την εφημερίδα «Action Press».
Οπως γράφει ο «Μιντιάρχης» στο dailymedia, ακολούθησε η απόκτηση του Channel 9, καναλιού που είχε ο Δημήτρης Κοντομηνάς και (ξ)έμεινε στον εκδότη της «Sportday» Τάσο Μπούρα. «Sportday» και Action24 συστεγάζονταν στα ίδια γραφεία οπότε δεν ήταν δα και δύσκολο.
Μετά το Channel 9, ο Παναγιωτάκης προχώρησε στην απόκτηση (οπως ανακοίνωσαν επίσημα τουλάχιστον) του αθηναϊκού τηλεοπτικού σταθμού One Channel που ανήκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη και την Alter Ego του. Βέβαια διατήρησε τους δημοσιογράφους αλλά και υλικό του Mega…
Παράλληλα θα προχωρήσουν οι προετοιμασίες για την έκδοση νέας εβδομαδιαίας εφημερίδας από τον Παναγιωτάκη, που θα δίνει έμφαση σε κοινωνικά και πολιτικά θέματα και με τον σχεδιασμό και τη θεματολογία της θα στοχεύει στο νεανικό κοινό.

ΥΓ Αλήθεια πότε βγαίνει στα περίπτερα η απογευματινή ημερήσια εφημερίδα που ετοιμάζει γνωστός μιντιάρχης;