ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Σε διαθεσιμότητα ο αν. διευθυντής τηλεόρασης του ΡΙΚ - Κατηγορείται για εργασιακό bullying


Σε διαθεσιμότητα για ένα μήνα τέθηκε ο αναπληρωτής διευθυντής τηλεόρασης του ΡΙΚ στην Κύπρο, μετά την απόφαση του γενικού διευθυντή του κρατικού καναλιού για διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας εναντίον του, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για εργασιακό bullying σε βάρος συναδέλφων του.
Σύμφωνα με πηγές εντός του διοικητικού συμβουλίου του ΡΙΚ -όπως γράφουν κυπριακά μέσα ενημέρωσης- η έρευνα ξεκίνησε μετά από καταγγελία εργαζομένων του κρατικού καναλιού και τη συγκέντρωση 33 υπογραφών. Αφορμή της νέας καταγγελίας σε βάρος του αναπληρωτή διευθυντή του ΡΙΚ ήταν μια ανάρτηση στο Facebook όπου έθιξε την υπόληψη και την αξιοπρέπεια συναδέλφων.
Η απόφαση για διαθεσιμότητα του αν. διευθυντή έχει σκοπό να διασφαλίσει το αδιάβλητο της πειθαρχικής διαδικασίας που έχει αρχίσει σε βάρος του και την αποφυγή οποιουδήποτε τρόπου επηρεασμού όσων εργαζομένων καταγγέλλουν εργασιακό bullying.
Πληροφορίες του politis.com.cy αναφέρουν ότι πρόκειται να συνεδριάσει η ΕΥΡΙΚ με θέμα τις καταγγελίες σε βάρος του και ενδέχεται να ληφθεί απόφαση αποβολής του από την συντεχνία.