ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Νέο διαφημιστικό σποτ για το Flash.gr με «άρωμα» ραδιοφώνου


Σε νέα εποχή μπαίνει σταδιακά το ιστορικό Flash.gr, το οποίο «αναγεννήθηκε» πριν από περίπου τρια χρόνια. Έχοντας εξαγοραστεί πρόσφατα από το επιχειρηματικό τρίδυμο Μπάκου-Καϋμενάκη-Εξάρχου, ανέβασε ένα νέο σποτ στα social media του με σλόγκαν «ειδήσεις που διαβάζονται και ακούγονται». Το οποίο, σε συνδιασμό με τα emoji που το συνοδεύουν, βάζει εμμέσως στο «κάδρο» και το ραδιόφωνο. Εκεί από όπου ξεκίνησε, δηλαδή, το brand name του Flash.
Το έχουν πάρει ζεστά το θέμα του ραδιοφώνου αν και βρίσκονται σε πρώτο-πρώτο στάδιο.
Να σημειώσουμε ότι το ενδεχόμενο να επαναλειτουργήσει ο Flash από την παλιά του συχνότητα, τους 96 FM, είναι από δύσκολο έως ανύπαρκτο. Η σχετική άδεια που είχε εκχωρηθεί από το ΕΣΡ έχει ανακληθεί, λόγω του ότι ο σταθμός δεν εξέπεμπε σήμα από τον Σεπτέμβριο του 2017. Η απόφαση αυτή μπορεί να ανατραπεί είτε με «αίτηση θεραπείας» στο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, η οποία θα πρέπει να δικαιολογεί με στοιχεία το «λουκέτο» που μπήκε, είτε με προσφυγή στο ΣτΕ. Κάτι που είναι και (σχεδόν) ανέφικτο και χρονοβόρο. Επιπλέον, οι 96 FM άνηκαν σε συνεταιρισμό εργαζομένων, ο οποίος απαγορεύεται να μεταβιβαστεί ολόκληρος σε τρίτους.
Επομένως, η πιο πιθανή λύση είναι η εξαγορά μιας άλλης συχνότητας, είτε ενημερωτικής είτε μουσικής η οποία μπορεί να γίνει ενημερωτική με μια απλή αίτηση στο ΕΣΡ. 
- από το e-tetradio