ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Καμία σχέση!


Σε σχεδόν θριαμβευτικούς τόνους οι σχολιαστές των ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Πέτσα προσπαθούν να πείσουν ακροατές και τηλεθεατές ότι όλα εδώ πληρώνονται! Οτι οι Ευρωπαίοι που κουνάνε συνεχώς το δάχτυλο στην Ελλάδα για τη διαφθορά τώρα τη λούζονται! «Ξεχνούν» οι έγκριτοι αυτοί σχολιαστές ότι το βασικό θέμα δεν είναι αν υπάρχει διαφθορά.
Το βασικό θέμα είναι ότι στην «Εσπερία» λειτουργούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και η δικαιοσύνη μπορεί να κινηθεί γρήγορα και χωρίς φόβο και ασφυκτικό έλεγχο προκειμένου να αποκαλυφθεί η διαφθορά και να τιμωρηθούν οι ένοχοι. Στην Εσπερία μπαγλαρώνονται -αν χρειαστεί- πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές και λοιποί ύποπτοι για συμμετοχή σε σκάνδαλα.
Αντίθετα, στη χώρα των «αρίστων», νομοθετείται η κατάλληλη ασυλία, αφοπλίζονται οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και οι Ανεξάρτητες Αρχές, μπαγλαρώνονται δικαστικοί που τολμούν και στήνονται στον τοίχο ως «εθνικά επικίνδυνοι» όσοι αποκαλύπτουν τη διαπλεκόμενη διαφθορά.
Α.Ψ. / ΕφΣυν