ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Δριμεία κριτική της «Καθημερινής» στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αμυνας


Πρωτοφανές ατόπημα και γκάφα ολκής Χαρδαλιά

Κατά της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αμυνας βάλλει η εφημερίδα «Καθημερινή» με αφορμή τις μεθόδους για προσωπική προβολή και τις ανάγκες για «καλή επικοινωνία». Συγκεκριμένα
η στήλη Θεωρείο της «Καθημερινής», υπό τον τίτλο «Γκάφα ολκής» αναφέρει: 
"Σε πρωτοφανές ατόπημα υπέπεσε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την επίσκεψή του στο υποβρύχιο «Ματρώζος», που δείχνει πως δεν έχει αντιληφθεί ακριβώς τον ρόλο του και τα καθήκοντά του, αλλά όλα γίνονται με όρους επικοινωνίας τοπικής αυτοδιοίκησης. 
Συγκεκριμένα με το πέρας της επίσκεψης διοχέτευσε ένα δελτίο Τύπου με πολλές φωτογραφίες, όπου μεταξύ άλλων απεικονίζονται οι… οθόνες των συστημάτων του υποβρυχίου, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν και αν –ο μη γένοιτο– γινόταν έμπαινε «μωσαϊκό». 
Το σοβαρό λάθος του υφυπουργού προκάλεσε κλαυσίγελω στα στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς το εθνικό συμφέρον έγινε πολτός στις, μάλλον φαντασιακές, ανάγκες του πολιτικού για «καλή επικοινωνία». Και όπως έλεγαν, αυτό είναι ένα γενικό πρόβλημα της πολιτικής ηγεσίας στο υπουργείο Αμυνας".