ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

«Χτύπημα» από την Καθημερινή για κακοστημένες παραστάσεις Μητσοτάκη-Χατζηδάκη


Με το ζεύγος Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ παρομοιάζει η εφημερίδα «Καθημερινή» τις τελευταίες κοινές εμφανίσεις του πρωθυπουργού με τον υπουργό Εργασίας, στη σκιά των αποκαλύψεων περί παρακολούθησης Χατζηδάκη από την ΕΥΠ.
Οι αποκαλύψεις συνεχίστηκαν για ακόμα μια εβδομάδα, το ρεπορτάζ του Documento ανέφερε ότι ο Κωστής Χατζηδάκης ήταν υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ, όμως το Μαξίμου επέλεξε για ακόμη μια φορά να πουλήσει τρέλα με κακοστημένες παραστάσεις.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε την Κυριακή άρον άρον να πραγματοποιήσει κοινή εμφάνιση με τον Κωστή Χατζηδάκη, ενώ το ίδιο έπραξαν και χθες, Δευτέρα, κίνηση που συγκέντρωσε πυρά ακόμη και από την Καθημερινή.
Σε σημερινό της δηλητηριώδες παρασκήνιο η εφημερίδα κάνει λόγο για «υπερβολή στη σκηνοθεσία» που «μπορεί να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα» και παρομοιάζει το δίδυμο Μητσοτάκη-Χατζηδάκη με το ζεύγος Τραμπ, όταν πραγματοποιούσαν κοινές εμφανίσεις προκειμένου να πείσουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο γάμο τους...  - από efsyn