ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Στα μανταλάκια...


Αναστάτωση στο Μαξίμου για το θέμα Σπυράκη 

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και διαγραφής της Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη, άφησε να εννοηθεί χθες το βράδυ ότι εξετάζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε σε Έλληνες δημοσιογράφους μετά τη λήξη των εργασιών της Συνόδου.
Ειδικότερα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, χαρακτήρισε το αίτημα του Γενικού Εισαγγελέα των Βρυξελών για άρση της ασυλίας της γαλάζιας Ευρωβουλευτή, ως μια «πολύ σοβαρή υπόθεση» και πρόσθεσε: «Δεν έχω πλήρη εικόνα επιτρέψτε μου να ενημερωθώ και θα απαντήσω».
Κυβερνητικά στελέχη επιβεβαίωναν, παράλληλα, ότι στο Μέγαρο Μαξίμου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση και ότι είναι θέμα ωρών να τοποθετηθεί για το θέμα ο πρωθυπουργός. Προφανώς αυτά που έμαθε κατά την παραμονή του στις Βρυξέλλες ο κ. Μητσοτάκης, τον έβαλαν σε σοβαρές σκέψεις. Είναι άλλωστε και το γεγονός ότι η κυρία Σπυράκη κρεμάστηκε στο «διπλανό μανταλάκι» με την Εύα Καϊλή για υποψίες που σχετίζονται με τη διαχείριση της κοινοβουλευτικής αποζημίωσης. Βαραίνει το κλίμα, τόσο στο Ευρωκοινοβούλιο, όσο και στην εγχώρια πολιτική σκηνή. 
- από το ieidiseis