ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Το ρουσφέτι του καναλάρχη...


Στοιχεία περί παρακολούθησης του υπουργού Κωστή Χατζηδάκη από την ΕΥΠ φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Documento» που κυκλοφορεί την Κυριακή. Οπως ισχυρίζεται το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο υπουργός υπήρξε ο στόχος 5046c της ΕΥΠ και πάντα σύμφων με το Documento παρακολουθούνταν επί ένα χρόνo. Oπως αναφέρει στο σημείωμά του ο εκδότης της εφημερίδας Κώστας Βαξεβάνης,  ο υπάλληλος της ΕΥΠ αναφέρει τον υπουργό ως … «στόχο»!
Σύμφωνα με το Documento, καταγράφονται συνομιλίες του Xατζηδάκη με δημοσιογράφους όπως οι Τάκης Χατζή και Θανάσης Κουκάκης, οι οποίοι με δηλώσεις τους στην εφημερίδα και τις επιβεβαιώνουν), με υπουργούς, στελέχη της ΝΔ, αλλά και συνομιλίες προσωπικής φύσης.
Στις 27 Νοεμβρίου επίσης, σύμφωνα πάντα με τα όσα ισχυρίζεται το δημοσίευμα του «Documento», καταγράφεται  συνομιλία του Κ. Χατζηδάκη με επιχειρηματία εκδότη καναλιού. Ο καναλάρχης, σύμφωνα με το δημοσίευμα ζητά από τον Χατζηδάκη να φροντίσει ένα θέμα συμφερόντων του που αφορά φωτοβολταϊκά και συγκεκριμένα, να διαμεσολαβήσει για να έχει επιτυχή έκβαση.