ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Στήριξη στον ΕΔΟΕΑΠ


Τη στήριξη στον ΕΔΟΕΑΠ της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΔΟΔ), που εκπροσωπεί περισσότερους από 600.000 δημοσιογράφους από 146 χώρες, επαναβεβαίωσε η Πρόεδρός της, Ντομινίκ Πρανταλιέ, κατά τη σημερινή επίσκεψή της στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού στην Αθήνα.
Ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, Σταύρος Καπάκος, εξέφρασε «την ευγνωμοσύνη όλων των Ελλήνων εργαζομένων στα ΜΜΕ για τη συνεχή αλληλεγγύη που επιδεικνύει η ΔΟΔ και ιδιαιτέρως για την πολύτιμη αρωγή κατά την εκδίκαση των προσφυγών στο ΣτΕ μερίδας εργοδοτών, που ζητούσαν την κατάργηση της εισφοράς του 2% υπέρ ΕΔΟΕΑΠ».
Στην αναγκαιότητα προάσπισης της υγείας στους λειτουργούς της ενημέρωσης ανεφέρθη η κ. Πρανταλιέ, εξηγώντας ότι και στη Γαλλία, από όπου προέρχεται, «οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ διαθέτουν, όπως και στην Ελλάδα, το αυτοδιαχειριζόμενο Ταμείο τους, που μεριμνά για την επικούρηση, την πρόνοια και τις παροχές υγείας».
Η Πρόεδρος της ΔΟΔ ξεναγήθηκε και είδε από κοντά το ιατρικό και νοσηλευτικό δυναμικό, καθώς και τις εργαστηριακές υποδομές του ΕΔΟΕΑΠ.