ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Καθημερινή κατά Αδωνη: Το καλάθι του Καρνάβαλου


Kαι απάντηση Γεωργιάδη στην «έγκριτη», για πλούσιους που δεν νιώθουν τους φτωχούς

Με τον απαξιωτικό τίτλο «Κε τε λα πόνγκο, κε τε λα πόνγκο», από το πασίγνωστο τραγούδι που δονεί τους καρναβαλιστές τις ημέρες της Αποκριάς, ο συντάκτης της στήλης «Στέντωρ» της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», επιφυλάσσει ένα καυστικό σχόλιο για τον Άδωνι Γεωργιάδη που συνοδεύεται από φωτογραφία του υπουργού ο οποίος κρατάει αγιοβασιλα΄κια μπροστά από ένα καλάθι με παιχνίδια.
Αναλυτικά το σχόλιο στην «Καθημερινή»:
«Κε τε λα πόνγκο, κε τε λα πόνγκο
Αν ήταν άλλος, θα λέγαμε ότι φταίει η προεκλογική φούρια. Για τον αεικίνητο, όμως, υπουργό της Αναπτύξεως, που τρέχει με πυρηνική σύντηξη, προτού η σύντηξη ανακαλυφθεί, το επικοινωνιακό ντελίριο για το “καλάθι του νοικοκυριού” και, τώρα, για το “καλάθι του Αη Βασίλη” είναι business as usual. Τουλάχιστον, οι πόζες με τα λαμπιόνια και τα αγιοβασιλάκια-που μοιράζει επισήμως το ίδιο το υπουργείο- είναι ασυγκρίτως πιο χαριτωμένες από τους μπακαλογατίσιους ακισμούς μπροστά στα ψυγεία με τα κοτόπουλα και τα ράφια με τα κομκασέ. Αν πάντως οι εκλογές γίνουν την άνοιξη και αποφασιστεί ενδιαμέσως κανένα “καλάθι του Καρνάβαλου”, δεν θα χρειαστεί νέα καμπάνια. Τρέχει ήδη».
Στο αιχμηρό σχόλιο της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» απάντησε με βολές κατά του συντάκτη ο Αδ. Γεωργιάδης. «Είναι φυσιολογικό άνθρωποι που έχουν γεννηθεί μέσα στον πλούτο, να μην μπορούν να νιώσουν την ανάγκη του αδύναμου για έστω λίγο καλύτερες τιμές. Αν για να το επιτύχω χρειάζεται να χλευάζει το στυλ μου η έγκριτη @Kathimerini_gr μαζί με τον «έγκριτο» και την παρέα τους, δεκτόν!» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, την οποία συνοδεύει με φωτογραφίες τόσο από την «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» όσο και από το avgi.gr, το Documento και τα άλλα μέσα που ανέδειξαν το θέμα.