ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Ο Μητροπολίτης Κοζάνης καλεί τους πιστούς να κοινωνήσουν «από την ίδια λαβίδα»...

«Πέσανε να την πνίξουν τη Γιαμαρέλλου, επειδή έλεγε την αλήθεια»


Μπορεί η πόλη του να βρίσκεται σε lockdown, λόγω του κορωνοϊού, όμως ο Μητροπολίτης Σερβιών και Κοζάνης, δεν φαίνεται να προβληματίζεται ιδιαίτερα για την υγεία των συμπολιτών του.
Ειδικότερα, ο Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης, Παύλος, κάλεσε τους πιστούς να κοινωνήσουν από.. την ίδια λαβίδα «γιατί εκεί είναι το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου».
Στο κυριακάτικό κήρυγμά του στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Κοζάνης, είπε μεταξύ άλλων: «Να κοινωνήσετε από την ίδια λαβίδα, γιατί το πιστεύετε, γιατί εκεί είναι το σώμα και το αίμα του Κυρίου». Προέτρεψε δε, αυτούς «που αμφισβητούν το Σώμα και το Αίμα του Κυρίου το βλασθημούν, να μην έρχονται, να μην πλησιάζουν. Δεν πρόκειται να δουν Βασιλεία Θεού. Το είπε ο Κύριος δεν το λέω εγώ».
Ο ίδιος, με φράσεις όπως «η Γιαμαρέλου έλεγε την αλήθεια και κανάλια και δημοσιογράφοι έτρεξαν να την πνίξουν», κάλεσε τους πιστούς να φέρουν και τα παιδιά τους να κοινωνήσουν «από την ίδια λαβίδα»:
«Να ‘ρθείτε τώρα, να φέρετε τα παιδάκια σας κι εσείς κάποιοι, να κοινωνήσουν και να κοινωνήσετε. Από την ίδια λαβίδα. Γιατί το πιστεύετε ότι εκεί είναι το σώμα και το αίμα του Κυρίου!.. Όποιοι αμφισβητούν το σώμα και αίμα του Κυρίου, το βλασφημούν! Όποιοι και όποιες αμφιβάλλουν ότι είναι σώμα και αίμα Χριστού, να μην έρχονται, να μην πλησιάζουν», είπε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης.

Οι επίμαχες δηλώσεις είναι μετά το 2:29:00

- πηγή: avgi