ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

«Κόντρα σε όσα διαβάζετε ή ακούτε για τον Φώτη Γεωργελέ…

 ...ήταν και παραμένει ένα ανοιχτό μυαλό»

Τη διακοπή της συνεργασίας του με την Athens Voice ανάγγειλε ο Νίκος Ασημακόπουλος, αθλητικός συντάκτης με μεγάλη διαδρομή στον χώρο, με καθαρή πένα και με αδέσμευτη από κάθε πλευρά γνώμη. Μεταξύ άλλων θήτευσε στην Ελευθεροτυπία, στην Εφημερίδα των Συντακτών, ως αρχισυντάκτης,.. σε περιοδικά και στη διεύθυνση της ΕΡΑ Σπορ, όπου, στις αρχές του αιώνα περίπου, έκανε μεγάλες πρωτοποριακές αλλαγές και το διάστημα της θητείας του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί«χρυσή εποχή» του σταθμού (σε μια χρυσή εποχή για την Ελλάδα, είναι αλήθεια).
Σε ανάρτησή του στο fb κάνει λόγο για την «άψογη συνεργασία» του με το περιοδικό και το σάιτ τού Φώτη Γεωργελέ, για τον οποίο αναφέρει ότι, «κόντρα σε όσα διαβάζετε ή ακούτε γι' αυτόν δεξιά κι αριστερά», ήταν και «παραμένει ένα ανοιχτό μυαλό που βλέπει πάντα στο μέλλον και δεν παρεμβαίνει ποτέ». Ο Νίκος Ασημακόπουλος προσθέτει ότι στην A.V. λειτούργησε σε ιδανικό περιβάλλον, ελεύθερος, «άρα αποκλειστικά υπεύθυνος» για όσα έγραψε. Το τελευταίο κείμενό του στο στο σάιτ δημοσιεύτηκε περί τα μέσα του Σεπτεμβρίου.
- από το Harddog