ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Στο Star ξεναγήθηκε ο Δήμος Βερύκιος

Με ξεναγό τη Μάρα Ζαχαρέα

Προχωράει η στρατηγική συνεργασία μεταξύ STAR και ALPHA. Οι τεχνικοί σύμβουλοι και οι διευθυντές των δυο καναλιών συνεργάζονται στενά, ώστε να συντάξουν ένα μνημόνιο συνεργασίας που θα καλύπτει το σύνολο των τομέων. Στις συζητήσεις συμμετέχουν οι διευθύνοντες σύμβουλοι των δυο καναλιών Π. Κυριακόπουλος του STAR και Β. Παπαδρόσος του ALPHA. H συνεργασία αυτή δημοσιοποιείται από τα ίδια τα κανάλια καθώς το Star κάνει λόγο για..
συνέργεια των δύο σταθμών αναφέροντας πως αυτή θα δρομολογηθεί όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών και η επιλογή των υπερθεματιστών. Μάλιστα χθες το μεσημέρι ο αντιπρόεδρος του Alpha Δήμος Βερύκιος "ξεναγήθηκε" στις εγκαταστάσεις του Star Channel από τη Διευθύντρια Ειδήσεων Μάρα Ζαχαρέα. Παρούσα ήταν και η Σύμβουλος Ειδήσεων και σχολιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, Κάτια Μακρή.
Η συζήτηση έγινε, λέει, σε πολύ ευχάριστο κλίμα καθώς Βερύκιος και Ζαχαρέα έχουν χτίσει μία δυνατή φιλία ανάμεσά τους, από την περίοδο που η Μάρα ήταν παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha και ο Δήμος πολιτικός συντάκτης του καναλιού.