ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Μαξίμου: Περαστικά στους διευθυντές...

...και τους απελπισμένους ιδιοκτήτες ΜΜΕ

Nέες επικρισεις κατά των Μέσων Ενημέρωσης από το Μέγαρο Μαξίμου για την στάση τους σχετικά με την (μη) κάλυψη των (θετικών για την Ελλάδα) δηλώσεων Γιούνκερ. Η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου αναφέρει: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά πρωτοσέλιδα.. απελπισίας. Τα μέσα ενημέρωσης της διαπλοκής που επί τρία χρόνια ενημέρωναν το κοινό τους ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οδηγεί τη χώρα στα βράχια, καταστρέφει την οικονομία, δε πιάνει τους στόχους, θα φέρει κοφτές, τέταρτο μνημόνιο, πιστοληπτική γραμμή, νέες δεσμεύσεις και πολλά αλλά, μετά τη χθεσινή επίσκεψη Γιούνκερ και τα ξεκάθαρα μηνύματα που εξέπεμψε για «καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια, προφανώς έχασαν τον ύπνο τους. Όχι όμως και την ευρηματικότητά τους.
Και επειδή όταν η πραγματικότητα δεν τους αρέσει, συνήθως αυτή την πληρώνει στα πρωτοσέλιδα και τα δελτία ειδήσεών τους, από χθες καταβάλλουν μια ακόμη αξιέπαινη προσπάθεια να θάψουν την είδηση και να μας πείσουν ότι η μέρα είναι νύχτα και το άσπρο μαύρο.
Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά τόσο στους διευθυντές και τους απελπισμένους ιδιοκτήτες τους όσο όμως και στη δύσμοιρη ενημέρωση...».