ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Το «μαύρο μέτωπο» και το ανυπόγραφο άρθρο στα Μέσα της Αλτερ Εγκο

Σε όλα τα ηλεκτρονικά Μέσα της Αλτερ Εγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη δημοσιεύτηκε χθες και ανέβηκε την ιδια ώρα (20.30) ανυπόγραφο (προχειρογραμμένο) άρθρο με το ίδιο περιεχόμενο και διαφορετικούς τίτλους, το οποίο επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ και σχολιάζει τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ -απαντώντας ουσιαστικά- στα περί «μαύρου μετώπου».
Στο in.gr και στο vima.gr με τον τίτλο «Μιλάει κι ο Τσίπρας για μαύρο μέτωπο» (στο tanea.gr είχε τίτλο: "Εμετρήθηκαν, εζυγίσθηκαν και αποκαλύφθηκαν ο κ. Τσίπρας και η παρέα του Μαξίμου"») αναφέρεται χαρακτηριστικά:
(...) ο πρωθυπουργός σε μια ακόμα επίδειξη άγνοιας – και αδιαφορίας – των κανόνων της δημοκρατίας ανακάλυψε ένα ακόμα «μαύρο μέτωπο» που αποτελείται από ό,τι «σάπιο και διεφθαρμένο έχει να επιδείξει η χώρα» συμπεριλαμβάνοντας σε αυτό την αντιπολίτευση, τα μέσα ενημέρωσης και τους εκδότες τους. Όχι φυσικά αυτά που τον λιβανίζουν και εκτελούν διατεταγμένες υπηρεσίες από τον ίδιο, αλλά όσα τολμούν! να μην υπακούν στα κελεύσματα του(...) - διαβάστε το όλο ΕΔΩ
Θυμίζουμε τι είχε πει ο Τσίπρας για το μαύρο μέτωπο στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ:
«Εχουν καταφέρει να συγκροτήσουν ένα μαύρο μέτωπο που αποτελείται από ο,τι πιο σάπιο και διεφθαρμενο αυτής της χώρας Ποιοι είναι σε αυτο το μαύρο μέτωπο; Εκδοτικά συγκροτήματα, μέσα ψευδούς ενημέρωσης, διωκόμενοι ολιγάρχες, άνθρωποι του κοινού ποινικού δικαίου που περνιούνται για επιχειρηματίες, και μάλιστα πετυχημένοι, όλες οι αντιδραστικές δυνάμεις της γερασμένης Ελλάδας κινητοποιούνται στην επιχείρηση να εμποδίσουν και να αμαυρώσουν την προσπάθειά μας να βγάλουμε τη χώρα από τη κρίση, να βγούμε από τα μνημόνια στα οποία εκείνοι μας έβαλαν. (...) Η κυβέρνηση αυτη θα τα καταφέρει να πετύχει ισχυρά πλήγματα στις κατεστημενες δομές της διαφθοράς και της διαπλοκής. Από τις μεγάλες και πολιτικά χρωματισμένες υποθέσεις φοροδιαφυγής και ξεπλύματος, μέχρι τις παράνομες και σκοτεινές χρηματοδοτήσεις μέσων ενημέρωσης και εταιρειών συνδεδεμένων με πολιτικά πρόσωπα και τις υποθέσεις των θαλασσοδανείων. Και από τα μικρά και μεγάλα σκάνδαλα διαφθοράς στα δημόσια έργα και τη σαπίλα του ΚΕΕΛΠΝΟ, μέχρι την υπόθεση της Νοβάρτις και την υπόθεση του Ναρκοπλοίου Νoor1 που διακινούσε δυο τόνους ηρωίνης και όλοι κάνανε τον Κινέζο… Ο φόβος τους είναι ότι θα τα καταφέρουμε. Ουτε παίζουμε, ούτε φοβόμαστε ούτε ντιλάρουμε».