ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

Η αργία της Πρωτομαγιάς στα ΜΜΕ

Κατά τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς, οι εφημερίδες θα κυκλοφορήσουν και οι εργαζόμενοι σ’ αυτές και στα άλλα ΜΜΕ θα εργαστούν ως εξής:
  •  ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ:  α) Τη Δευτέρα, 30/4/2018, θα κυκλοφορήσουν κανονικά όλες οι εφημερίδες. β) Την Τρίτη, 1/5/2018, δεν θα εκδοθεί.. ΚΑΜΙΑ εφημερίδα. Οι συντάκτες όλων των εφημερίδων θα εργαστούν την Πρωτομαγιά για την έκδοση των εφημερίδων που θα κυκλοφορήσουν την Τετάρτη, 2/5/2018. γ) Την Τετάρτη, 2/5/2018, θα εκδοθούν κανονικά όλες οι εφημερίδες.
  • ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ: Οι εργαζόμενοι σε όλους του ιδιωτικούς, δημοτικούς και δημόσιους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς θα εργαστούν κατά την αργία της Πρωτομαγιάς όπως τις Κυριακές και τις αργίες.
  • ΑΠΕ-ΜΠΕ: Όσοι συντάκτες περιλαμβάνονται στις καταστάσεις της κατά την αργία της Πρωτομαγιάς, θα εργαστούν και θα αμειφθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στη ΣΣΕ ΕΣΗΕΑ-ΕΙΗΕΑ για Κυριακές και αργίες.
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Οι εργαζόμενοι των Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών δεν θα εργαστούν ανήμερα την Πρωτομαγιά.