ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Λείπει από τον Μαρινάκη ένα κανάλι...

Η φράση του Βαγγέλη Μαρινάκη «Το παιχνίδι δεν έχει λήξει» στη συνάντηση με τους εργαζόμενους του MEGA τον περασμένο Ιανουάριο έρχεται ξανά στο προσκήνιο, μετά τη χθεσινή παράταση του ΣτΕ, αναστέλλοντας στην ουσία την απόφαση του ΕΣΡ για την οριστική διακοπή λειτουργίας του καναλιού.
Μάλιστα ο επιχειρηματίας στην ίδια εκείνη συνάντηση είχε προβλέψει ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες θα ακυρωθεί από το Ανώτατο Δικαστήριο (που θα ξεκινήσει να.. συζητά την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 4 Μαΐου)… Εννοώντας στην πραγματικότητα ότι τον ενδιαφέρει να κρατήσει το κανάλι.
Είναι γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης συνεχίζει να βλέπει θετικά το ενδεχόμενο, βοηθούντων και των εισηγήσεων που δέχεται, τόσο από τους εναπομείναντες στο MEGA όσο όμως και από τα στελέχη των εφημερίδων (Βήμα – Νέα)… Αφού η ύπαρξη ενος καναλιού, ακόμη και ενος συρρικνωμένου MEGA θα στήριζε και θα βοηθούσε τις εφημερίδες και όχι μόνο! Για αυτό και οι θιασώτες του συγκεκριμένου σεναρίου τονίζουν ότι λείπει από την Alter Ego ένα κανάλι που θα ήταν πολυ χρήσιμο αυτό το διάστημα, αλλά και για τη συνέχεια.
- από το enimerosi24