ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Οι ισορροπίες του Βασίλη Σκουρή

Στη συχνότητα των 88.6, στο ραδιοσταθμό της 24 Media, βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη μια από τις μαζικότερες «εκκαθαρίσεις» των τελευταίων ετών στο ενημερωτικό ραδιόφωνο. Ανάλογη με εκείνη που έγινε π.χ. στον Flash 96 όταν τον παράτησε στην τύχη του ο Πέτρος Κυριακίδης, και στον ΑΝΤ1 97.2 λίγο πριν κλείσει.
Μέσα σε 11 μόνο μήνες, ούτε καν χρόνο δηλαδή, από τους..
33 συνολικά που ξεκίνησαν στο πρόγραμμα στις 22 Μαΐου έμειναν μόνο 8. Στο καθημερινό δε, από τα 16 άτομα απέμειναν... 2, η Γιώτα Μιχαλοπούλου με το μαγκαζίνο και η Βίκυ Σαμαρά -η τελευταία επέστρεψε πρόσφατα με εβδομαδιαία εκπομπή. Συγκριτικά, τώρα, με τη σύνθεση του Ραδιοφώνου 24/7 πριν το πογκρόμ απολύσεων, από τους 38 που είχαν εκπομπές συνεχίζουν μόνο 17 μέχρι στιγμής. Λιγότεροι από τους μισούς μέσα σε 3 μήνες! Εχουν πει πως θα τα αλλάξουν όλα.
Στο μεσοδιάστημα έγιναν και «μεταγραφές», 7 τον αριθμό, κάποιες από αυτές εκ των έσω από τα άλλα μέσα της 24 Media. Μετά και τις πρόσφατες απολύσεις και παραιτήσεις στο σταθμό, της Μαργαρίτας Μυτιληναίου, του Οδυσσέα Ιωάννου και του Χρήστου Παπαμιχάλη, πλέον ο αριθμός των δημοσιογράφων και παραγωγών που κάνουν εκπομπές μειώθηκε στους 24.
Μιλάμε ήδη για ένα εντελώς διαφορετικό ραδιόφωνο σε σχέση με εκείνο που ήταν όταν ξεκίνησε. Στο θέμα του προγράμματος, της φυσιογνωμίας -θα γίνει, λένε, αμιγώς ειδησεογραφικό και θα προστεθούν κι άλλα άτομα στο δυναμικό του- αλλά και της πολιτικής «απόχρωσης», ο Βασίλης Σκουρής προσπαθεί να ισορροπήσει το Ραδιόφωνο 24/7 ανάμεσα στα Αριστερά και τα Δεξιά.
- από το e-tetradio