ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Αγρια κόντρα με «Παραπολιτικά» - Μαρινάκη

Με σκληρή γλώσσα και βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη σχολίασαν κυβερνητικές πηγές, μέσω non paper, το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Παραπολιτικά» με τον τίτλο "Σύμβουλοι υπουργών μου ζήτησαν μίζα 50%" ενώ γίνεται λογος..
και για προσφυγή στην Δικαιοσύνη.
Aναλυτικά στο non paper αναφέρεται: 
«Πρέπει να είναι βαθιά απελπισμένος ο ναρκέμπορος χρηματοδότης των Παραπολιτικών για να κάνει πρωτοσέλιδο αυτήν την ανοησία περί δήθεν μίζας σε σύμβουλο υπουργού, αποσιωπώντας ακόμα και το γεγονός ότι το ίδιο το γραφείο του υπουργού έστειλε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη, σύμφωνα με επίσημη σχετική ανακοίνωση.
Με την υπόθεση που βγάζει στις εφημερίδες του ο απελπισμένος διωκόμενος και κουμπάρος τού κ. Μητσοτάκη θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι... Η συνέχεια στον φυσικό χώρο των κ. Μαρινάκη και Κουρτάκη, τις αίθουσες των δικαστηρίων». 
Αμεση ήταν η απάντηση των «Παραπολιτικών»:
«Θα περιμέναμε μια σοβαρή απάντηση από τα υπόγεια του Μαξίμου. 
Πρώτον. Τα καταγγελλόμενα από τον κ. Λιβανό είναι αληθή;
Δεύτερον. Ο συνεργάτης του κ. Τσακαλώτου παραμένει στη θέση του μετά τις καταγγελίες; 
Τρίτον. Σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί ώστε να ελέγξετε την ακρίβεια των καταγγελλομένων σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα; 
Αντί γι’ αυτά, μας απειλείτε με διώξεις. Να σας ενημερώσουμε, επειδή έχουμε υποστεί πολλές τέτοιες, ότι αυτές δεν εξελίσσονται καλά για τους υπουργούς της κυβέρνησής σας στις αίθουσες των δικαστηρίων. 
Αλλά, σε κάθε περίπτωση, αν, αντί απαντήσεων, προτιμάτε τα δικαστήρια, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.
Εξάλλου, σύντομα θα αποτελούν και τον φυσικό σας χώρο».