ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

O Ν. Στραβελάκης συζητάει με το Epsilon

...και ο Χρ. Παναγιωτόπουλος προτείνεται για διευθυντής ειδήσεων

Προς αναζήτηση τηλεοπτικής και ραδιοφωνικής στέγης ο Νίκος Στραβελάκης. Ο δημοσιογράφος μετά την αποχώρησή του από το Real Group στις αρχές Μαρτίου, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και με τον τηλεοπτικό σταθμό του Ιβάν Σαββίδη για ανάληψη επιτελικής θέσης. Σημειωτέον ότι από το Epsilon TV παρελαύνουν..
πολλοί πρώην τηλεοπτικοί αστέρες του Mega.
****
Τον πρώην διευθυντή ειδήσεων του Mega Χρήστο Παναγιωτόπουλο λέγεται ότι πρότεινε για την αντίστοιχη θέση του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon η σύμβουλος προγράμματος του σταθμού Αλκηστις Μαραγκουδάκη. Αυτό έγραψε στη στήλη του στην εφημεριδα «Παραπολιτικά» ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης αναφέροντας ότι πρόκειται περί ιδέας που άρχισε να κερδίζει έδαφος στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.
****
O Κωνσταντίνος Μπογδάνος (πρωην του ΣΚΑΪ) είναι ο νέος διευθυντής προγράμματος του ραδιοσταθμού ΘΕΜΑ FM. Ο Μπογδάνος με τη νέα του ιδιότητα παρουσιάστηκε και επίσημα στο προσωπικό του σταθμού, αν και τους περισσότερους τους γνωρίζει, καθώς εργάζεται ήδη στο σταθμό (έχει καθημερινά εκπομπή 12-2). Αρμοδιότητά του είναι να φτιάξει ένα νέο διευρυμένο πρόγραμμα.
****
Γενικός διευθυντής του ΘΕΜΑ FM έχει αναλάβει ο έμπειρος πολιτικός συντάκτης Γιάννης Μακρυγιάννης μετά την παραίτηση του Βασίλη Χιώτη που αποχώρησε από τον ομιλο του Πρωτου Θέματος στις αρχές Απριλίου. Ο Β. Χιώτης έχει διαψεύσει ότι επιθυμεί να πολιτευθεί με τη ΝΔ ενώ την ίδια ώρα κάποιοι του αποδίδουν ρόλο γεφυροποιού ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον εκδότη Δημήτρη Μάρη της 24Media.