ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Make the Economy Scream: πάρτι ενίσχυσης της παραγωγής

Οι δημιουργοί των ντοκιμαντέρ Χρεοκρατία, Catastroika, Fascism Inc και This is not a coup, σας προσκαλούν σε ένα πάρτυ για την οικονομική ενίσχυση της νέας τους παραγωγής με τίτλο Make the Economy Scream – σήμερα Πέμπτη 26 Απριλίου από τις 21:00 στο μπαρ Ρινόκερως (Ασκληπιού 22, Νεάπολη Εξαρχείων).
Το Make the economy scream αποτελεί μια προσπάθεια ανεξάρτητης δημοσιογραφίας η οποία χρηματοδοτείται από..
τους ίδιους τους θεατές, τους αναγνώστες και τους ακροατές. Η προσπάθεια, που ξεκίνησε με αφορμή μια αποστολή του δημοσιογράφου Αρη Χατζηστεφάνου στη Βενεζουέλα, θα ολοκληρωθεί με την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ μέχρι το τέλος του 2018.
Ήδη με τη βοήθεια εκατοντάδων «συμπαραγωγών», που ενίσχυσαν οικονομικά το νέο πρότζεκτ, οι δημιουργοί του Make the Economy Scream έχουν ταξιδέψει στη Βενεζουέλα, την Καταλονία, τη Γαλλία και άλλες χώρες, συνομιλώντας με πολιτικούς, δημοσιογράφους, πανεπιστημιακούς και πολίτες.
«Γιατί το χαρτί υγείας μιας χώρας που απέχει  9.415 χιλιόμετρα, προκαλεί θυελλώδεις αντιδράσεις στο ελληνικό κοινοβούλιο» αναρωτιέται ο Αρης Χατζηστεφάνου στο εισαγωγικό σημείωμά του. Ένα ντοκιμαντέρ για τη Βενεζουέλα, εξηγούν οι δημιουργοί, δεν αφορά μόνο την Βενεζουέλα. Ίσως και να μην αφορά καθόλου τη Βενεζουέλα. Αποτελεί μια μελέτη στις σύγχρονες (και λιγότερο σύγχρονες) μορφές προπαγάνδας και ανατροπής καθεστώτων, από τη Λατινική Αμερική μέχρι την καρδιά της Ευρώπης. Επιχειρεί να κατανοήσει γιατί η Ισπανία έχει και πάλι πολιτικούς κρατούμενους και γιατί η Γαλλία ζει σε μια διαρκή κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Τα κείμενα, οι ραδιοφωνικές εκπομπές και τα video που προκύπτουν από τις αποστολές δημοσιεύονται στο info-war.gr.
Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να γίνουν συμπαραγωγοί καταθέτοντας οποιοδήποτε ποσό επιθυμούν μέσω paypal ή τραπεζικού λογαριασμού που θα βρουν στη διεύθυνση maketheeconomyscream.com

Facebook event: facebook.com/events/164436597720105/
Trailer: https://youtu.be/Zz9M7oOrwc0
Page: Make the economy scream
Mail: info@maketheeconomyscream.com