ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Στο Κόκκινο» ο θεωρητικός των Ζαπατίστας

Ο ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΣ των Ζαπατίστας, διάσημος Ιρλανδός κοινωνιολόγος, Τζον Χολογουέι, θα βρεθεί την Τρίτη 24 Απριλίου, 13:00-14:00, στο στούντιο του "105,5 Στο Κόκκινο" καλεσμένος της Ευγενίας Λουπάκη με αφορμή την ομιλία του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με θέμα: «Ρέκβιεμ για ένα όνειρο; Ελπίδα και απελπισία σήμερα» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Απριλίου.
****
Ο ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ Red 96.3 είναι ο πρώτος σταθμός για τη ροκ μουσική στην Αθήνα. Στο.. σύνολο των ακροατών (ηλικιακό γκρουπ 13-70), καθώς και στο δυναμικό κοινό (ηλικιακό γκρουπ 18-44) παραμένει σταθερά πρώτος τα τελευταία χρόνια. Είναι η πρώτη επιλογή για όσους αγαπούν τη ροκ μουσική, έχει άποψη και βρίσκεται στα πιο δυνατά events της πόλης. Ο Red 96.3 στο δυναμικό κοινό (ηλικιακό γκρουπ 18-54) διατηρεί την πρώτη θέση ανάμεσα στα ραδιόφωνα της Αθήνας που μεταδίδουν ξένη μουσική.
****
ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ την επέτειο των 20 χρόνων από το θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή (23 Απριλίου 1998), το Αρχείο της ΕΡΤ, ψηφιοποίησε και παρουσιάζει στην ιστοσελίδα ert.gr και στη διεύθυνση ert.gr/arxeio την εκπομπή «Κωνσταντίνος Καραμανλής-Το τέλος μιας εποχής». Ένα «Ριμέικ» αφιέρωμα με τη Ρένα Θεολογίδου, το οποίο προβλήθηκε την ημέρα της κηδείας του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Η εκπομπή εστιάζει στην πολιτική δράση του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ξεκινώντας από το Νοέμβριο του 1952, όταν ανέλαβε το υπουργείο Δημοσίων Έργων συμμετέχοντας στην κυβέρνηση του Ελληνικού Συναγερμού.
****
ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ των αθλητικών καναλιών της Nova από την Τρίτη 24 Απριλίου και Παρασκευή 27 Απριλίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους 3ους αγώνες και 4ους αγώνες της σειράς των αναμετρήσεων Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός Superfoods, καθώς και Χίμκι – ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπασκόνια – Φενερμπαχτσέ (εάν χρειαστούν 4οι αγώνες) για τα play offs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ, της EuroLeague.