ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

To Mega «ζωντάνεψε»

Το Μega μετέδωσε ζωντανά την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ. Δημοσιογράφοι και τεχνικοί πήραν θέσεις «μάχης» και  σχεδόν ένα χρόνο μετά έδειξαν τον επαγγελματισμό που τους διακατέχει και μετέδωσαν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη συμπρωτεύουσα.
Μπροστά από τις κάμερες στην παρουσίαση αυτού του «έκτακτου» ενημερωτικού προγράμματος ήταν η Λίνα Δρούγκα ενώ οι πολιτικοί συντάκτες (Xρ. Τσιγουρής) και ανταποκριτές του σταθμού συνέβαλαν στο να βγει ένα άρτιο πρόγραμμα.
«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας! Είμαστε ξανά στον αέρα μετά από έναν χρόνο.. ενημερωτικής σιωπής και θα μεταδώσουμε ζωντανά από την Θεσσαλονίκη την καθιερωμένη ομιλία στα πλαίσια της ΔΕΘ. Ζωντανά θα καλύψουμε και αύριο τη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας στους δημοσιογράφους, όπως κι επίσης το επόμενο Σαββατοκύριακο ζωντανά θα
καλύψουμε την συνέντευξη τύπου και την ομιλία που θα παραχωρήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η Λίνα Δρούγκα. 
- πηγή: aixmi