ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΣΚΑΪ όταν δεν μαγειρεύει, μεταδίδει Eldorado

Την Κυριακή ο κατά τα άλλα ενημερωτικός ΣΚΑΪ έδειξε μόνο για μισή ώρα (13:24 - 13:59) τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στην 82η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Όταν έχεις φρεσκότατο επεισόδιο μαγειρικής, δεν αφήνεις το καταΐφι... να πας για πρωθυπουργικά πουρνάρια θα σκέφτηκαν οι ιθύνοντες του καναλιού και αναλόγως έπραξαν...
Το ίδιο βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων την τιμητική του είχε ο τυφώνας Ίρμα. Κάλυψε το πρώτο 12λεπτο του δελτίου, για να ακολουθήσει η συνέντευξη του πρωθυπουργού, δεύτερη και... καταϊδρωμένη είδηση, διανθισμένη με τα ανάλογα αντιπολιτευτικά σχόλια.
Tην Δευτέρα, ο ενημερωτικός χαρακτήρας του καναλιού αναβαθμίστηκε!
Η συνέντευξη των επικεφαλής της Eldorado Gold που ανακοίνωσε ότι ανέστειλε τις..
επενδύσεις της προβλήθηκε στο κανάλι σχεδόν επί ενός τετάρτου (11:05-11:19) για να ακολουθήσει μετά τις 12 συνέντευξη του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρίας στον Ν. Υποφάντη για άλλο ένα δεκάλεπτο.
Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Χαράς Καφαντάρη, η οποία ήταν παρούσα στην ενημερωτική εκπομπή του καναλιού και ζήτησε να της δοθεί ο χρόνος να απαντήσει, επισημαίνοντας ότι ο ΣΚΑΪ παρουσίασε τη συνέντευξη Τύπου της εταιρίας, ενώ τη συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ δεν την παρουσίασε!
Νωρίτερα, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, οι δημοσιογράφοι αιφνιδιάστηκαν από την παρατήρηση του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, για τη μη μετάδοση της συνέντευξης Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.
Ο Δημ. Οικονόμου παραδέχθηκε την... επιλεκτική ενημέρωση που παρέχει στους πολίτες το κανάλι, λέγοντας «είναι επιλογές που γίνονται δεν πειράζει. Δεν χρειάζεται να είμαστε σε ευθεία γραμμή όλοι. Ο καθένας ας έχει τις επιλογές του. Δεν είναι κακό».

-πηγή: left.gr