ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Παραιτήσεις και «νέα τάξη πραγμάτων» στον Σπορ FM 94.6

Bασιλαράς - Παπαθεοδώρου
Ραγδαίες οι εξελίξεις στο αθλητικό ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, τις τελευταίες ώρες.
Μετά τον ΣΚΑΪ 100.3 ο οποίος έμεινε σχεδόν χωρίς πρόγραμμα τα Σαββατοκύριακα λόγω της κατάργησης όλων των αθλητικών εκπομπών του σταθμού, πλην της καθημερινής των Βαϊμάκη-Παπασημακόπουλου, σειρά πήρε ο Σπορ FM 94.6 όσον αφορά τις αλλαγές σε πρόσωπα και καταστάσεις.
Καταρχάς τόσο εκεί όσο και στα υπόλοιπα ραδιόφωνα του ομίλου τοποθετήθηκε στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου η Εύη Κουτσαυτάκη, αντί του Κώστα Κιμπουρόπουλου που αποχώρησε το καλοκαίρι. Γεγονός που έφερε άμεσες εξελίξεις, ειδικά στον Σπορ FM, καθώς μέχρι στιγμής παραιτήθηκαν τουλάχιστον δύο παραγωγοί του..
Ο λόγος για τον Βασίλη Παπαθεοδώρου, διευθυντή του sdna.gr, και τον Νικόλα Βασιλαρά, ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού που έκανε εκπομπή επικοινωνίας τα μεσάνυχτα. Αμφότεροι μέσω των social media ανακοίνωσαν την διακοπή της συνεργασίας τους με τον σταθμό, μιλώντας για «διαφορετική φιλοσοφία» και «νέα τάξη πραγμάτων» που δεν τους επιτρέπει να συνεχίσουν τις εκπομπές τους.
Οι αλλαγές -περικοπές για την ακρίβεια- ωστόσο δεν περιορίστηκαν εκεί. Το πολιτικό δελτίο ειδήσεων του Σπορ FM 94.6 στο «και μισή» των ωρών καταργήθηκε, και την θέση του πήρε εκείνο του... ΣΚΑΪ 100.3, με τον οποίο πλέον δικτυώνεται ο αθλητικός ραδιοσταθμός στα πρότυπα του Μελωδία 99.2.
Όλα αυτά στο πλαίσιο των ευρύτερων εξελίξεων στον όμιλο ΣΚΑΪ. Όχι μόνο στα ΜΜΕ του ομίλου, αλλά και επιχειρηματικά πλάνα του Γιάννη Αλαφούζου...
- από το e-tetradio.gr