ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Θα νοσταλγήσουν τον Μαλέλη...

ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΙ φιλελέ καϊνάρια που κλαίνε γιατί βγαίνει επιτέλους η προκήρυξη για διακόσιες και κάτι προσλήψεις στην ΕΡΤ. Και λένε πως διάολο γίνεται ένας οργανισμός με δύο χιλιάδες εργαζομένους να χρειάζεται κι άλλους. Και βάζουν μέσα και τις εξωτερικές παραγωγές, για να μεγαλώσει το πλήθος. Το γεγονός, βέβαια, ότι οι περισσότεροι από τους καινούριους θα είναι τεχνικοί δεν χωράει στο μυαλουδάκι τους.
***
ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΑ τα πλάσματα τα παρφέ που γυρνάνε στη διαφημιστική αγορά και δηλώνουν ότι όλο το χαρτί πρέπει να το πάρουν εκείνοι διότι διαθέτουν «εφτά μαγαζιά media» στο.. χαρτοφυλάκιό τους. Και δεν μιλάω καν για τι ακριβώς ζητάνε σε ΥΕΒ, εκεί πια γίνεται του κουτρούλη ο γάμος. (Κάποια από τα μαγαζιά, βεβαίως, ίσα ίσα στέκονται στα πόδια τους, αλλά αυτό δεν το δηλώνουν τα γατόνια.)
***
ΑΝ ΟΛΑ πάνε καλά, το δεξί χέρι ενός συγκροτηματάρχη θα γίνει συντόμως δεξί χέρι έτερου συγκροτηματάρχη. (Για να ισορροπήσει πολιτικά το γκρουπ, λέει η μια πλευρά, για να στέλνει κόσμο στο λογιστήριο , λέει η άλλη.)
***
ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ, λοιπόν, αν όλοι εκείνοι που θάβανε τον Σταμάτη Μαλέλη στο Φάληρο ξέρανε τι τους γινότανε ή είχαν τρικυμία στο κρανίο. (προσωπικώς, έχω την εντύπωση ότι συντόμως θα τον νοσταλγήσουνε. Αλλά δεν θα το ομολογήσουνε...)
***
ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΕΟ ων ημερών: Εχει ανοίξει η αγορά στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και βρίσκει κόσμος και κοσμάκης δουλειά.
Το κακό νέο των ημερών: Η ΕΣΗΕΑ εξακολουθεί να μην αναγνωρίζει τους συναδέλφους των ηλεκτρονικών ΜΜΕ.

- από τη στήλη του Χρήστου Ξανθάκη Media PRO στην εφημερίδα Νέα Σελίδα (10/9/2017)