ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017

Ποιοι είναι διευθυντές στο νέο ΕΘΝΟΣ

Αύριο, Σάββατο, βγαίνει στα περίπτερα - Δείτε το πρωτοσέλιδο της ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Επιστρέφει η εφημερίδα Έθνος στα περίπτερα, αυτή τη φορά μέσα της Dimera του Ιβάν Σαββίδη και  με τη σφραγίδα της 24MEDIA του Δημήτρη Μάρη.
Το Έθνος κυκλοφορεί ξανά το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου ως έκδοση  Σαββατοκύριακου με 80 σελίδες. Ο ιστορικός τίτλος επιστρέφει με καθημερινή έκδοση (Δευτέρα-Σάββατο), νέο λογότυπο, ανανεωμένο σχεδιασμό και πλούσιο περιεχόμενο.
Τη Γενική Διεύθυνση θα έχει ο..
Τραϊανός Χατζηδημητρίου, Διευθυντής του Έθνους αναλαμβάνει ο Μάνος Χωριανόπουλος, ιδρυτικό στέλεχος του News 24/7, με Διευθυντές Σύνταξης τους Βαγγέλη Δεληπέτρο και Κώστα Σαρρηκώστα, καθώς και τον Μπάμπη Παπαδάκη στο ρόλο του Συμβούλου Έκδοσης.
Την Εμπορική Διεύθυνση θα έχει ο Τάσος Αργυρός, Commercial Director της 24MEDIA, τη Διεύθυνση Παραγωγής ο Αλέξης Βαλούρδος, ενώ Σύμβουλος Περιεχομένου στο σύνολο της έκδοσης του ιστορικού τίτλου αναλαμβάνει ο Director of Content της 24MEDIA Μάνος Μίχαλος.
Η έκδοση του Σαββατοκύριακου με την οποία ξεκινάει η επανέκδοση του Έθνους θα έχει  80 σελίδες, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες το φύλλο θα έχει 48 σελίδες.
 Kαλές κυκλοφορίες!

 ΥΓ: Το κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας για το προσεχές διάστημα δεν θα βγει στα περίπτερα (διαβάστε: Ποιοι πιέζουν να μην επανεκδοθεί το «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής»)